قصران گروپ | مرجع تخصصی مهاجرت و اخذ اقامت

فرم DS-260 یا فرم برندگان لاتاری

فرم DS-260 که به عنوان سندی برای برنده لاتاری نیز شناخته می شود، فرم مهمی است که باید توسط همه برندگان، قبل از مصاحبه در سفارت ایالات متحده تکمیل شود. تکمیل دقیق فرم ضروری است زیرا اشتباهات یا اطلاعات نادرست ممکن است منجر به ریجکتی ویزا شود.

هدف از این مقاله ارائه راهنمایی در خصوص تکمیل فرم DS-260 برای برندگان لاتاری می باشد. این فرم آنلاین بوده و برندگان لاتاری باید بعد از اطلاع از برنده شدن خود در اسرع وقت فرم DS-260 را تکمیل نمایند و اطلاعات کاملی از شرایط فعلی، سوابق شغلی و تحصیلی ارائه شود.

البته این موضوع را در نظر بگیرید که فرم DS-260 باید با توجه به شرایط شخصی هر فرد تکمیل شود و صرفا با مرور یک مثال نمی توان آن را به سادگی تکمیل نمود.

برای اطمینان از تکمیل صحیح فرم می توانید از مشاوران قصران گروپ راهنمایی بگیرید.

همانطور که گفتیم پس از اعلام نتایج لاتاری اولین قدم برای برندگان، تکمیل فرم DS-260 می باشد که یک فرم مهاجرتی و قانونی آنلاین است و باید قبل از مصاحبه حضوری در سفارت آمریکا توسط همه برندگان لاتاری تکمیل شود.

از آنجایی که تعداد برندگان لاتاری همیشه بیشتر از تعداد ویزاهای لاتاری است، تضمینی وجود ندارد که همه برندگان لاتاری اجازه ورود به ایالات متحده را دریافت کنند.

فرم برندگان لاتاری یا فرم DS-260 چیست؟

فرم DS-260 یا فرم برندگان لاتاری جهت مهاجرت و دریافت ویزای دایورسیتی بوده و هر فرد در طول این پروسه معمولاً باید دو فرم درخواست را تکمیل کند.

فرم اول، فرم ثبت نام لاتاری یا DS-5501 است و متقاضیانی که مایل به ثبت نام در لاتاری گرین کارت آمریکا هستند می توانند با تکمیل این فرم، برای لاتاری گرین کارت آمریکا درخواست خود را ارائه دهند.

سپس در صورتی که شما یکی از برندگان لاتاری باشید، برای شروع مراحل اداری ویزای لاتاری، باید فرم DS-260 را تکمیل کنید.

در این مطلب نمونه فرم لاتاری را در اختیار شما عزیزان قرار داده‌ایم. همانطور که ملاحظه می‌کنید فرم DS-260 دارای بخش های متعددی است که در آن هویت، محل سکونت، سابقه اشتغال و سوابق تحصیلی برنده لاتاری و خانواده او به تفصیل آمده است.

همچنین این فرم حاوی سوالات امنیتی است که پاسخ آنها بسیار مهم است به طوری که اگر به آنها اشتباه پاسخ دهید، پرونده شما رد می شود و شانس بردن لاتاری را از دست خواهید داد.

از آنجایی که فرم DS-260 یک فرم آنلاین است، دانلود آن امکان پذیر نیست و ممکن است در طول پاسخ دادن شما به سوالات فرم، بر اساس جواب های شما اطلاعات اضافی را درخواست کند.

به یاد داشته باشید که تکمیل برخی از اطلاعات ارائه شده در فرم DS-260 اجباری است و شما نمی توانید فرم را بدون تکمیل آن ها ارسال کنید. با این حال بهتر است که تمام اطلاعاتی که نیاز به تکمیل اختیاری دارند را نیز در فرم DS-260 پر کنید. با اینکار شفافیت پرونده شما بالاتر رفته و روند درخواست ویزای لاتاری سریع تر می شود.

در ارائه اطلاعات درباره خودتان صداقت داشته باشید و از دادن اطلاعات اضافی که از شما پرسیده نشده، پاسخ ندهید زیرا برخی از این اطلاعات ممکن است بر اساس قوانین آمریکا برای شما مشکل ساز باشد.

همانطور که قبلاً گفته شد، پر کردن فرم لاتاری علاوه بر مهارت خوب در زبان، به تجربه و صلاحیت قانونی نیز نیاز دارد. تمامی فرم های مهاجرت به صورت قانونی تنظیم شده اند و تکمیل این فرم ها مستلزم پاسخگویی قانونی است.

اگر در هنگام تکمیل مدارک مهاجرتی مانند فرم DS-260 مرتکب اشتباه شوید، کمترین تاوان‌ آن از دست دادن شانس برنده شدن لاتاری است که در نهایت می تواند منجر به ممنوعیت مادام العمر از ورود به ایالات متحده شود. حتی اگر بتوانید با استفاده از اطلاعات نادرست وارد آمریکا شوید و گرین کارت دریافت کنید، هر لحظه امکان دارد که گرین کارت شما باطل شده و از ایالات متحده اخراج شوید.

DS-260

راهنمای تکمیل فرم DS-260 برندگان لاتاری

با توجه به حساسیت موضوع، بهتر است برندگان لاتاری در پر کردن فرم ‌های خود از افراد متخصص و با تجربه راهنمایی بگیرند و ریسک های احتمالی را کاهش دهند.

اطلاعات مورد نیاز برای تکمیل فرم DS-260

اطلاعات زیر برای دسترسی به فرم برنده قرعه کشی و شروع فرآیند تکمیل فرم DS-260 ضروری است:

  • شماره پرونده یا کیس نامبر که رشته ای از اعداد و حروف است که در برگه برندگان لاتاری آمده است. (مثلا ۲۰۲۴AS00033252 یک کیس نامبر است.)
  • نام خانوادگی که باید به زبان انگلیسی و دقیقاً همانطور که در فرم ثبت نام لاتاری است، نوشته شود.
  • تاریخ تولد به میلادی
  • کانفرمیشین نامبر، کد رهگیری است که پس از ثبت نام در قرعه کشی به دست می آورید و از آن برای بررسی نتایج استفاده می کنید.
    اگر شماره تاییدیه یا کانفرمیشین نامبر خود را اشتباه وارد کرده اید یا آن را نمی دانید، می توانید از فرم بازیابی کد تایید ثبت نام لاتاری استفاده کنید.

برای امضای دیجیتال، پس از تکمیل فرم DS-260 به شماره پرونده و شماره پاسپورت خود نیاز خواهید داشت.

فرم DS-260

این مطلب مرتبط را نیز بخوانید: مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری

اقدامات لازم قبل از تکمیل فرم DS-260

قبل از تکمیل فرم برنده قرعه کشی، اقدامات زیر باید انجام شود:

  • تکمیل اطلاعات مورد نیاز فرم DS-260 که پیشتر به آن پرداختیم.
  • در صورت انقضای پاسپورت خودتان و یا اعضای خانواده ای که شما را همراهی می کند گذشته یا کمتر از شش ماه مانده است، ابتدا آن را تمدید و پاسپورت جدیدتان را دریافت کنید و برای تکمیل اطلاعات فرم DS-260 از پاسپورت جدید استفاده کنید.
  • آمریکا در ایران سفارت ندارد و برندگان لاتاری برای طی کردن فرآیندهای اداری و مصاحبه باید به سفارت آمریکا در ترکیه، ارمنستان یا امارات متحده عربی بروند.
    محل مصاحبه خود را بسته به شرایط خاص خود انتخاب کنید، در این خصوص می توانید از مشاوران قصران گروپ راهنمایی بگیرید.

بخش های مختلف فرم DS-260

·قوانین تکمیل فرم و تعیین محل سفارت برای مصاحبه

این بخش ابتدائی فرم DS-260 است که باید تکمیل شود.

در ابتدای این قسمت قوانین تکمیل فرم آمده است که برای ادامه تکمیل فرم باید آن را مطالعه کرده و با تیک زدن باکس مربوطه، قبولی خود را اعلام کنید.

در این قسمت می توانید محل مصاحبه خود را نیز مشخص کنید.

  • اطلاعات هویتی

ارائه مشخصات شناسایی برندگان قرعه کشی یک جنبه ضروری برای تکمیل فرم DS260 است.

اطلاعات هویتی باید به زبان انگلیسی و مطابق با پاسپورت باشد.

اگرچه پر کردن اطلاعات در این بخش ساده به نظر می رسد، اما چندین بخش حاوی اصطلاحات حقوقی است که ممکن است برای برنده قرعه کشی نا آشنا و مبهم باشد.

به عنوان مثال، در بخش ارزیابی وضعیت تأهل، دو گزینه وجود دارد: Divorced و Legally seprated .

درست است که از نظر معنا، هر دو عبارت به طلاق اشاره دارند، اما مفاهیم حقوقی آنها متمایز است.

یا برای مثال اگر شناسنامه شما دارای توضیحات است و قبلاً نام یا نام خانوادگی خود را تغییر داده اید، مشخص نیست که این اطلاعات را در کدام بخش قرار دهید.

به علاوه در این قسمت اطلاعات تکمیلی از جمله شماره گذرنامه، تاریخ صدور و انقضای گذرنامه، ملیت فعلی یا سایر ملیت ها، تاریخ تولد و … مورد نیاز است.

توجه داشته باشید که تاریخ تولد شما باید به میلادی ذکر شود.

  • آدرس، جزئیات تماس و شبکه های اجتماعی

این قسمت زمان ‌برترین بخش تکمیل فرم DS260 برای برندگان لاتاری است به‌ ویژه برای افرادی که در چند سال گذشته زیاد جابه جا شده اند.

شما باید آدرس تمام محل اقامت خود را از سن ۱۶ سالگی تا کنون و همچنین تعداد سال هایی که در هر مکان سکونت داشته اید را ذکر کنید.

هنگام وارد کردن اطلاعات، مطمئن شوید که هر مکانی که در آن اقامت داشته اید، حتی اگر کمتر از یک ماه بوده را درج کنید.

البته نباید از تعطیلات و اقامت های کوتاه مدت خود مانند هتل، خوابگاه دانشجویی، پادگان سربازی و … بگویید.

در این قسمت اطلاعات تکمیلی از جمله شماره همراه، تلفن محل کار و آدرس ایمیل درخواست می شود. علاوه بر این، آدرسی در ایالات متحده آمریکا از شما خواسته می شود که گرین کارت را به آن آدرس پست کنند.
البته این امکان وجود دارد که وقتی وارد خاک آمریکا شدید، آدرس خود را تغییر دهید.

در این قسمت باید نام کاربری شبکه های اجتماعی خود را از پنج سال گذشته تاکنون درج کنید و هیچ رمز عبوری لازم نیست.

منظور از شبکه های اجتماعی فیسبوک، اینستاگرام و … هستند و نیازی به درج اطلاعات کاربری پیام رسان هایی مانند تلگرام، واتس اپ و … نیست.

فرم DS-260

  • مشخصات هویتی خانواده فرد برنده در لاتاری

هنگام تکمیل فرم DS-260، باید مشخصات اعضای خانواده خود را نیز درج کنید.

در این قسمت، شما ملزم هستید که نام و نشانی همه اعضای خانواده از جمله پدر، مادر، همسر فعلی، همسر سابق و فرزندان (شامل همه فرزندان تنی و بیولوژیک، فرزند خوانده و فرزند همسر) را درج کنید. هنگام وارد کردن این اطلاعات بسیار احتیاط کنید. زیرا امکان بروز مشکل ناشی از بی دقتی است، در آینده می تواند مجازاتی را در خاک آمریکا برای شما به همراه داشته باشد.

وضعیت فعلی والدین خود و در صورت فوت آن ها، تاریخ فوت را تکمیل کنید.

همچنین در قسمت مربوط به فرزندان باید مشخص کنید که آیا هر کدام از آن ها همراه شما می آیند یا خیر.

اگر پاسخ شما منفی باشد، از شما پرسیده می شود که آیا فرزندتان بعداً به شما خواهد پیوست یا خیر.

این بخش حاوی ابهامات و مسائلی است که نیاز به کمک یک فرد با تجربه و آگاه دارد.

توصیه می کنیم برای شفافیت بیشتر، به همه سوالات پاسخ دهید.

فرم DS-260

  • اطلاعات مربوط به سفرهای قبلی شما به آمریکا

این بخش از DS-260 به سفرهای قبلی شما به ایالات متحده، ویزای دریافتی ایالات متحده، انواع ویزاهای دریافت شده از سفارت یا کنسولگری ایالات متحده، دلیل رد درخواست ویزا و سایر موارد مشابه مربوط می شود.

اگر قبلاً به دنبال ویزای ایالات متحده بوده اید و ریجکت شده اید، باید دلیل آن را توضیح دهید.

در صورتی که قبلاً در ایالات متحده اقامت داشته اید، باید تاریخ ورود و مدت اقامت خود و همچنین اینکه آیا به شما شماره مهاجرت داده شده است یا خیر را مشخص کنید.

  • مشخصات تحصیلی و شغلی برنده لاتاری

برای ارائه اطلاعات شغلی فعلی و سابق خود نهایت احتیاط را به کار ببرید.

اگر موقعیت شغلی شما در لیست مشاغل با امتیاز SVP بیشتر از ۷ و امتیاز JobZone حداقل ۴ است، باید شرح شغلی خود را ذکر کنید.

در بخش مشاغل قبلی خود، باید سال هایی را که در آن مشغول به کار بوده اید، بگویید.

در این قسمت باید مدارک تحصیلی خود را نیز لیست کنید.

تمام مدارک تحصیلی که کسب کرده ‌اید یا صرفا در دوره ای شرکت کرده و در آن موفق نبوده اید، به همراه موسسه آموزشی و مدت تحصیل در هر کدام ذکر شود.

در این قسمت با عبارت هایی مانند Vocational School ، Advanced degree ، University degree رو به رو خواهید شده که ممکن است ایجاد ابهام کنند که نشان می دهد تکمیل فرم DS-260 تنها با تسلط به زبان انگلیسی و مشاهده نمونه پر شده فرم، امکان پذیر نیست.

همچنین از شما یک سری سوالات اضافی پرسیده می شود که حساسیت بالایی دارند و پاسخ های نامناسب به برخی از این سوالات ممکن است شما را به دردسر بیاندازد

به عنوان مثال، یکی از سؤالات این است که آیا شما در نیروهای مسلح خدمت کرده اید یا خیر؟

اکثر برندگانی که در ارتش خدمت کرده اند قادر به پاسخگویی دقیق به این سوال نیستند.

در این قسمت از سفرهای بین المللی که در پنج سال گذشته داشته اید و زبان هایی که به آن مسلط هستید نیز سوال می شود.

  • سوالات امنیتی و حفاظتی

بخش Security and Background در فرم DS-260 حساس ترین قسمت است.

این بخش شامل سؤالاتی است که مستقیماً با امنیت ملی آمریکا مرتبط است و پاسخ به این سؤالات بسیار حساس است.

کوچکترین خطا در پاسخ به این سوالات باعث از دست دادن شانس ویزا شدن است. این سوالات ساده و بدون ابهام هستند و پاسخ های یا بله یا خیر دارند.

اکثر این سوالات درباره به مسائل مربوط به پولشویی، تروریست، آدم ربایی و .. است.

دسته های متعددی مربوط به اطلاعات جنایی، وضعیت پزشکی، جرایم مهاجرتی، اطلاعات امنیتی و موضوعات دیگر در این بخش وجود دارد.

فرم DS-260

·جزئیات شماره تامین اجتماعی آمریکا (Social Security Number)

این قسمت، بخش انتهایی فرم DS-260 است که برندگان باید به سه سوال پاسخ دهند.

دو سوال اول مربوط به شماره تامین اجتماعی آمریکاست، در حالی که سوال سوم مربوط به انتقال اطلاعات شما به آژانس امنیت ملی ایالات متحده می باشد.

شماره تامین اجتماعی آمریکا، که اغلب به عنوان “SSN” یا سوشیال شناخته می شود، حیاتی ترین مدرکی است که باید هنگام ورود به ایالات متحده دریافت کنید.

بدون آن، شما مجاز به کار، افتتاح حساب بانکی یا تحصیل در آمریکا نخواهید بود.

خطا در تکمیل کردن فرم DS-260 و رفع آن

پس از تکمیل تمام اطلاعات لازم در فرم DS-260، باید آن را با ارائه شماره پاسپورت و کیس نامبر امضا کنید.

فرم DS-260 پس از امضای دیجیتال قفل خواهد شد.

برخی از خطاها را ممکن است بتوان زمانی که فرم DS-260 را تکمیل، امضا و ارسال کردید؛ با آنلاک کردن فرم آن را اصلاح کرد.

با این حال، اگر پرونده شما کارنت شده است و شماره پرونده شما بسیار زیاد است، اکیداً به شما توصیه می کنیم که قفل فرم DS-260 را باز نکنید.

با توجه به محدودیت زمانی و این واقعیت که تعداد ویزاها از تعداد برندگان لاتاری کمتر است، اگر فرم DS-260 را باز کنید؛ احتمال از دست دادن ویزا بسیار زیاد است.

در صورت بروز اشتباه در تکمیل فرم DS-260، پیشنهاد می کنیم قبل از آنلاک کردن فرم، با متخصصان آگاه در این زمینه مشورت کنید.

اگر هنگام تکمیل فرم DS-260 خطایی کردید و در این زمینه به کمک نیاز داشتید، می توانید با شماره ۲۲۱۱۸۰۸۵ -۰۲۱تماس گرفته و از مشاوران ما راهنمایی بگیرید.

ممکن است در صورت بروز خطا در این فرم با وجود سادگی ظاهری آن، فرصت برنده شدن در لاتاری را از دست بدهید. به همین دلیل اگر می‌خواهید خودتان ثبت نام را انجام دهید باید ابتدا نمونه فرم پر شده لاتاری را به طور کامل بررسی کنید تا اشتباهی مرتکب نشوید.

مهلت پر كردن فرم ds 260

عمده متقاضیان لاتاری فکر می‌کنند که تنها نحوه پر کردن فرم لاتاری از حساسیت بسیار زیادی برخوردار است ولی این موضوع را نیز فراموش نکنید که مهلت پر کردن فرم ds 260 نیز بسیار اهمیت دارد و اگر تأخیر کنید زمان برای شما از دست می‌رود.

اگر می‌خواهید بدانید که چه زمانی باید نسبت به تکمیل این فرم اقدام نمایید باید کیس نامبر خود را بررسی کنید. افرادی که کیس نامبر آن‌ها در ردیف‌های پایین قرار دارد زودتر برای مصاحبه به سفارت آمریکا دعوت خواهند شد. بنابراین باید این دسته از افراد باید هر چه زودتر نسبت به تکمیل فرم لاتاری اقدام نمایند. اما این بدان معنا نیست که به محض برنده شدن در لاتاری تکمیل فرم را آغاز کنید بلکه شما ابتدا باید با کارشناسان مجرب و حرفه‌ای مشورت کنید.

باید بدانید که جهت تکمیل این فرم به چه مدارکی نیاز است تا هر چه زودتر بتوانید این مدارک را به طور کامل جمع‌آوری نمایید. اگر می‌خواهید فرم ds 260 را خودتان تکمیل کنید باید نمونه فرم لاتاری پر شده را از مؤسسات مهاجرتی معتبر همانند قصران گروه دریافت کنید تا مرحله به مرحله بدانید که دقیقاً باید به چه صورت پیش بروید.

البته عاقلانه‌ترین کار این است که وقتی می‌خواهید در لاتاری ثبت نام کنید از مرحله ثبت نام تا مرحله تکمیل فرم در صورت برنده شدن را تحت نظر کارشناسان و مشاورین حرفه‌ای انجام دهید تا خطایی در کار مرتکب نشده و اگر برنده شدید بتوانید سریعاً امور مهاجرت خود را انجام دهید.

مراحل بعد از ارسال فرم ds 260

زمانی که شما فرم ds 260 سفارت آمریکا را تکمیل و ارسال کردید اکنون باید منتظر بمانید تا به جلسه مصاحبه دعوت شوید. البته چون کشور آمریکا سفارتخانه‌ای در ایران ندارد بنابراین ایرانی‌ها برای مصاحبه باید به امارات، ارمنستان، ترکیه و آذربایجان بروند. سفارتخانه‌های این کشور‌ها کاملاً مورد تأیید آمریکا هستند.

جلسه مصاحبه برای شما برگزار می‌شود؛ مدارک خود را در اختیار آفیسر اداره مهاجرت قرار می‌دهید و بعد از انجام انگشت‌نگاری و ارائه مدارک پزشکی، شما به ایران باز می‌گردید تا پرونده شما توسط آفیسر اداره مهاجرت مورد بررسی قرار گیرد.

در صورتی که با شما موافقت گردد ویزا برای مهاجرت به آمریکا برای شما صادر خواهد شد. جهت دریافت ویزا می‌توانید دوباره شخصاً به کشور مصاحبه‌کننده بروید یا از پیکاپ ویزای آمریکا استفاده کنید.در واقع می‌توانید به مؤسسات مهاجرتی همانند قصران گروپ که از پلیس اداره مهاجرت ایران مجوز‌های پیکاپ ویزا را دریافت کرده‌اند مراجعه نمایید.

نامه تأییدیه سفارتخانه کشور مصاحبه‌کننده، پاسپورت معتبر و وکالت‌نامه‌ای که با آن‌ها تنظیم می‌کنید را در اختیار کارشناسان مؤسسه مهاجرتی بگذارید. آن‌ها مدارک شما را به عنوان واسط به کشور مصاحبه‌کننده می‌فرستند.

در آن کشور آفیسر مدارک را بررسی می‌کند و در صورت کامل بودن ویزای مهر شده در پاسپورت را در اختیار وکیل شما یعنی مؤسسه مهاجرتی قرار می‌دهد. در نهایت می‌توانید به این مؤسسه مراجعه کرده و ویزا را تحویل بگیرید.

فرم مشاوره رایگان قصران گروپ

نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید:
با عرض تاسف، در حال حاضر امکان ارائه خدمات به اتباع خارجی (بدون پاسپورت ایرانی) وجود ندارد.

موسسه مهاجرتی قصران گروپ در زمینه ثبت نام لاتاری ، تکمیل فرم DS-260 برندگان لاتاری، دریافت ویزای کاری آمریکا، مهاجرت تحصیلی به آمریکا و همچنین ارائه خدمات پیکاپ ویزا همراه شما خواهد بود.

تماس با قصران گروپ

3 پاسخ

  1. سلام چطوریه شما اینجا همش میگین نمیتونی این کار خودت بکنی در اصل فقط دارین میگین ما فقط میتونیم

    1. دوست عزیز ما همچین حرفی نزدیم. صحبت ما اینه که پر کردن این فرم خیلی مهمه که درست انجام بشه. اگر خودتون میتونید به درستی فرآیند رو انجام بدید و ترجیحتون این هست، انجام بدید ما هم براتون آرزوی موفقیت در این مورد میکنیم.
      اما افرادی هستن که تواناییش رو ندارن و ترجیح میدن که کار رو به شخصی با تجربه در این زمینه بسپرن و تیم ما هم آماده ارائه خدمات به این افراد هست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *