قصران گروپ | مرجع تخصصی مهاجرت و اخذ اقامت

سرمایه‌ گذاری در کانادا

متقاضیانی که تجربه تجارت یا مدیریت دارند و یا صاحب شغل (Business) هستند ، می‌توانند از طریق سرمایه‌گذاری در کانادا، اقامت دائم اخد نمایند.

برنامه‌های مهاجرتی سرمایه‌گذاری در استان‌های مختلف، شرایط و هزینه‌های متفاوتی دارند.

متقاضیان با توجه به سرمایه، نوع بیزینس و مقدار عدد سرمایه‌گذاری میتوانند استان مورد نظر خود را انتخاب نمایند.

سرمایه گذاری

فهرست مطالب

سرمایه‌گذاری در کانادا یکی از بهترین روش‌ها برای مهاجرت و دریافت اقامت کانادا است. افراد باتوجه‌به میزان سرمایه خود می‌توانند از طریق برنامه‌های مختلف مانند کارآفرینی، استارت‌آپ، سرمایه‌گذاری استانی و یا خرید بیزینس برای مهاجرت اقدام نمایند. استفاده از این روش‌ها هرکدام قوانین و شرایط خاص خود را دارند. همچنین استان‌های مختلف کانادا نیز هرکدام قوانین خاصی برای پذیرش سرمایه‌گذار دارند. شش روش برای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری در کانادا وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

سرمایه‌گذاری در کانادا4 قصران گروپ

سرمایه‌گذاری استانی برای دریافت ویزای کار کانادا

سرمایه‌گذاری استانی یکی از روش‌هایی است که چندین استان در کشور کانادا آن را اجرا می‌کنند. این استان‌ها باتوجه‌به نیاز خود برنامه‌های سرمایه‌گذاری ارائه می‌دهند و مهاجران می‌توانند از این طریق به این کشور مهاجرت کنند. متقاضیان می‌توانند به همراه خانواده خود اقامت این کشور را دریافت کرده و از مزایای تحصیلی و بهداشتی و … استفاده کنند. هر استان ظرفیت‌های خاص خود را برای سرمایه‌گذاری دارد. به‌عنوان‌مثال استان آلبرتا در صنعت کشاورزی رونق دارد و می‌توانید در این حوزه سرمایه‌گذاری کنید.

مهاجرت از طریق استارت‌آپ کانادا

کانادا جایگاه بسیار مناسبی در زمینه راه‌اندازی کسب‌وکار‌های مختلف دارد. افرادی که ایده خاصی داشته باشند می‌توانند با کمک آن برای دریافت اقامت اقدام نمایند. برای استفاده از این روش باید ابتدا با سرمایه‌گذاران کانادایی صحبت کنید و آن‌ها را برای سرمایه‌گذاری و حمایت از طرح خود راضی کنید. پس از دریافت نامه حمایت آن‌ها می‌توانید برای دریافت ویزا و مهاجرت به کانادا اقدام نمایید. در این روش ایده شما باید توسط سرمایه‌گذار کانادایی تأیید شود و سپس برای مراحل بعد اقدام نمایید.

سرمایه‌گذاری در کانادا با ثبت شرکت

یکی دیگر از راه‌های سرمایه‌گذاری در کانادا و درخواست اقامت از طریق آن، ثبت شرکت است. شما می‌توانید هر نوع شرکتی در هر زمینه فعالیتی در کانادا به ثبت برسانید و پس از آن برای دریافت اقامت اقدام نمایید. این نوع ویزا owner operator گفته می‌شود، یعنی شما صاحب یک کسب‌وکار در کانادا هستید. شرکت خود را در کانادا ثبت کرده، سپس اعلام می‌کنید برای اداره این شرکت نیازمند حضور در این کشور هستید. همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال شما نیز می‌توانند همراه شما به این کشور مهاجرت کنند.

سرمایه‌ گذاری در کانادا

مهاجرت از طریق بیزینس

این روش مشابه راه‌اندازی شرکت است با این تفاوت که شما اقدام به خرید یک واحد تجاری می‌کنید. این روش work permit نامیده می‌شود و فرد پس از خرید کسب‌وکار می‌تواند برای دریافت ویزای کار کانادا اقدام نماید. برای خرید واحد تجاری یا یک کسب‌وکار در کانادا به حداقل ۱۵۰ هزار دلار احتیاج دارید.

از مزیت‌های این روش این است که فرزندان شما می‌توانند به‌راحتی از مزایای تحصیل رایگان در این کشور بهره‌مند شوند. همسر شما نیز می‌توانند در این کشور مشغول به کار شده و برای هر کارفرمایی کار کند. در این روش می‌توانید با میزان سرمایه کم نیز اقدام به خرید بیزینس کرده و برای مهاجرت اقدام نمایید. اگر سرمایه کافی دارید، سابقه فعالیت‌های مدیریتی دارید و تسلط کافی به یکی از زبان‌های انگلیسی با فرانسوی دارید، می‌توانید از این روش برای مهاجرت به کانادا استفاده کنید.

مهاجرت از طریق خوداشتغالی

خوداشتغالی همان برنامه‌ای است که ورزشکاران و هنرمندان در حوزه‌های مختلف می‌توانند از طریق آن برای مهاجرت به کانادا اقدام کنند. این روش از مرسوم‌ترین روش‌ها میان ورزشکاران و هنرمندان است و به‌راحتی می‌توانند به این کشور مهاجرت کنند. کافی است فرد در یک‌رشته ورزشی فعالیت رسمی و بین‌المللی داشته باشد و یا سابقه و تخصص کافی در یکی از شاخه‌های فرهنگی – هنری داشته باشد. به‌راحتی می‌تواند ویزای کانادا را دریافت و به این کشور مهاجرت کند. این نوع ویزا با نام self-employed شناخته می‌شود. اگر قصد دارید از این طریق برای اقامت اقدام کنید باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • در ۵ سال گذشته، حداقل ۲ سال سابقه کار حرفه‌ای در یکی از شغل‌های فرهنگی – هنری داشته باشید.
  • علاقه و توانایی بالایی برای شرکت در برنامه‌های ورزشی و فرهنگی – هنری داشته باشید.
  • در سیستم امتیازدهی حداقل ۳۵ نمره از ۱۰۰ نمره را به دست آورید.
  • تمکن مالی برای زندگی در کانادا حداقل برای ۶ ماه داشته باشید.
سرمایه‌گذاری در کانادا3 قصران گروپ

اطلاعات تماس خود را در فرم پیش رو وارد کنید، همکاران ما در سریعترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت.

همچنین می توانید با کلیک بر روی دکمه ی زیر، مستقیما با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید:
با عرض تاسف، در حال حاضر امکان ارائه خدمات به اتباع خارجی (بدون پاسپورت ایرانی) وجود ندارد.

مهاجرت و سرمایه‌گذاری از طریق کارآفرینی

اگر توانایی راه‌اندازی یک شغل و کسب‌وکار در کانادا را دارید و می‌توانید از این طریق به اقتصاد کانادا کمک کنید، می‌توانید ویزای این کشور را دریافت و به این کشور مهاجرت کنید. دولت کانادا به افرادی که بتوانند کسب‌وکاری راه‌اندازی و به اشتغال مردم این کشور نیز کمک کنند، اقامت کانادا می‌دهد. اگر بتوانید در این زمینه دولت را مجاب کنید، هم حمایت‌های معنوی از شما صورت می‌گیرد و هم حمایت‌های مادی. البته برخی از شرایط و محدودیت‌ها نیز برای شما وجود دارد، به‌عنوان‌مثال باتوجه‌به شهر و استانی که قصد راه‌اندازی کسب‌وکار در آنجا دارید، باید سرمایه کافی نیز داشته باشید. علاوه‌برآن دولت تنها دو سال به شما فرصت می‌دهد تا کسب‌وکار خود را راه‌اندازی و رونق دهید. در غیر این صورت اموال شما نیز مصادره می‌شود.

مهاجرت و سرمایه‌گذاری در کانادا از طریق خرید ملک

برخی از شرکت‌های مهاجرتی توصیه‌هایی مبنی بر خرید ملک و دریافت اقامت از این طریق دارند. بهتر است بدانید طبق قوانین اداره مهاجرت کانادا هیچ برنامه مهاجرتی برای افرادی که در این کشور ملکی خریداری می‌کنند وجود ندارد. برای مهاجرت بهتر است از روش‌های دیگر استفاده کنید، زیرا این روش برای مهاجرت به شما کمک نمی‌کند.

هزینه سرمایه‌گذاری در کانادا

همان‌طور که مطالعه کردید روش‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاری در کانادا و دریافت اقامت از طریق آن وجود دارد. به همین دلیل هزینه‌های دریافت اقامت نیز متفاوت خواهد بود و باتوجه‌به روش انتخابی تغییر می‌کند. اما می‌توان گفت بین ۱۰ تا ۲۰۰ هزار دلار برای استفاده از این روش سرمایه احتیاج دارید. بهتر است ابتدا میزان سرمایه و تخصص خود را مشخص کنید، سپس برای مناسب‌ترین روش را برای مهاجرت و دریافت اقامت دائم این کشور انتخاب کنید. به این صورت می‌توانید به‌راحتی با سرمایه‌گذاری در کانادا، شهروند این کشور شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *