قصران گروپ | مرجع تخصصی مهاجرت و اخذ اقامت

اقامت کاری و سرمایه گذاری

اقامت سرمایه گذاری یکی از انواع اقامت ها است که افرادی که قصد سرمایه گذاری در خارج از کشور را دارند، باید آن را دریافت نمایند.

شرایط خاصی برای اخذ اقامت سرمایه گذاری وجود دارد. اقامت سرمایه گذاری، همچنین با عنوان های برنامه سرمایه گذاری نیز شناخته می شود.

در حالی که چندین کشور در حال حاضر به سرمایه گذاران حق اقامت و یا اقامت در ازای سرمایه گذاری اقتصادی را می دهند، این مفهوم نسبتا جدید است و تنها در سال ۲۰۰۶ به کانون توجه ها قرار گرفت.

اقامت سرمایه گذاری

اقامت و مهاجرت از طریق سرمایه گذاری چگونه است؟

اخذ اقامت از طریق سرمایه‌گذاری یکی از روش‌های مهاجرت به کانادا و برخی کشورهای اروپایی است. در این روش مهاجرتی، فرد متقاضی با سرمایه‌گذاری مبلغ مشخصی پول در کشور مقصد، برای مدتی معلوم حق برداشت و درخواست سود از آن را ندارد؛ در عوض در این مدت می‌تواند اجازه اقامت در آن کشور را داشته باشد.

در این روش مهاجرت، علاوه بر خود فرد، همسر و فرزند و در برخی کشورها، والدین وی نیز می‌تواند در کشور مقصد اقامت داشته باشند. پس از اتمام دوره پنج‌ساله، درصورتی‌که فرد متقاضی تخلفی نداشته و مالیات را به‌موقع پرداخت کرده باشد، می‌تواند اقامت خود را تمدید نماید.

  • حداقل سرمایه مورد نیاز برای ویزای سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار دلار (کشورهای آمریکایی)، ۲۱۰ هزار دلار (کانادا)، ۲.۵ میلیون دلار (کشورهای استرالیا و اقیانوسیه) و ۱۵۰ هزار یورو (کشورهای حوزه شنگن) می‌باشد. این مبالغ حداقل سرمایه‌گذاری می‌باشد و می‌توان بیشتر از این مبالغ هم سرمایه‌گذاری انجام داد.
  • متقاضی در صورت خرید کسب‌وکار و سهام بیزینس، باید حداقل ۵۰ درصد سهام را خریداری نماید.
  • سابقه مدیریتی و تحصیلات مرتبط با شخص سرمایه‌گذار بسیار تأثیرگذار می‌باشد.
  • اثبات توانایی برای مدیریت یک کسب‌وکار.
  • در برخی کشورها برای دریافت ویزای سرمایه‌گذاری محدودیت سنی وجود دارد.
  • گردش مالی بالاتر از مبلغ ارائه‌شده توسط سفارت کشور منتخب. به‌طور مثال گردش مالی برای ویزای کسب‌وکار استرالیا، حداقل ۵۰۰ هزار دلار در ۲ سال از ۴ سال اخیر می‌باشد.
  • حداقل سرمایه متقاضی باید بیشتر از مبلغ اعلام‌شده سفارت کشور منتخب باشد. این سرمایه شامل اموال منقول و غیرمنقول می‌باشد. مواردی ازجمله زمین، خانه، ماشین، نقدینگی و موارد مشابه آن.
اقامت سرمایه گذاری

مدارک لازم اخذ ویزای سرمایه گذاری

  • پاسپورت معتبر (اعتبار آن با توجه به زمان صدور ویزا باید در نظر گرفته شود)
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • سند ملکی
  • تمکن مالی و گردش حساب ۴ سال اخیر
  • جواز کسب و یا سهام شرکت در دو سال اخیر
اقامت سرمایه گذاری

فرآیند و مراحل دریافت اقامت با سرمایه گذاری

در مرحله اول اقامت دائم از طریق ویزای سرمایه‎گذاری باید مدارک متقاضی ترجمه رسمی شده و به تایید سفارت کشور مورد نظر برسد. پس از طی این مرحله طرح توجیهی که توسط مشاوره حقوقی آماده می‎گردد تا پس از تایید طرح توجیهی در اداره ثبت شرکت‎ها در ایالت مورد نظر متقاضی، برای او اجازه فعالیت اقتصادی صادر گردد. در نهایت متقاضی می‎تواند با مراجعه به سفارت درخواست خود را ثبت نماید.

 

اقامت اعضای خانواده فرد سرمایه گذار

پس از اینکه به درخواست سرمایه ‎گذاری فرد و اقامت وی در کشور مورد نظر پاسخ مثبت داده شد فرد می‎تواند برای اعضای خانواده که شامل همسر و فرزندان تحت تکلف می‎باشد نیز درخواست اقامت نماید. در تمامی موارد به تمامی افراد تکلف متقاضی (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) نیز اقامت تعلق می‎گیرد.

اقامت سرمایه گذاری

شرایط تمدید اقامت از طریق سرمایه گذاری

  • پرداخت مالیات سالانه
  • احراز توان پرداخت حقوق و بیمه یک سال آینده به خود متقاضی
  • سودآوری کسب و کار

چرا برای سرمایه گذاری باید وکیل داشته باشیم؟

روش‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاری در کشورهای حوزه شنگن و کانادا وجود دارد، برای هرکدام از این روش‌ها هزینه و قوانین متفاوتی در نظر گرفته شده است، تمامی این موارد به‌اضافه شرایط خاص هر متقاضی و عدم حضور فیزیکی فرد در کشور موردنظر، ریسک این روش را افزایش می‌دهد.

بنابراین بهتر است متقاضیان تمامی مراحل سرمایه‌گذاری در کشورهای خارجی را زیر نظر وکلای معتبر انجام دهند، این وکلا می‌توانند به شما کمک کنند که مراحل قانونی کار را سریع‌تر و با ریسک کمتر طی نمایید.

تماس با قصران گروپ

اطلاعات تماس خود را در فرم پیش رو وارد کنید، همکاران ما در سریعترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت.

همچنین می توانید با کلیک بر روی دکمه ی زیر، مستقیما با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید:
با عرض تاسف، در حال حاضر امکان ارائه خدمات به اتباع خارجی (بدون پاسپورت ایرانی) وجود ندارد.