آزمون SAT یک آزمون ورودی برای پذیرش دانشجو است که مختص برخی از دانشگاههای کشور ایالات متحده، برخی از دانشگاه های ترکیه و برخی از دانشگاه های اروپا است. دانش آموزان و دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه این کشورها را دارند باید در آزمون SAT نمره قبولی کسب کنند. در ادامه مطلب درباره آزمون SAT و چگونگی شرکت در آن می پردازیم. با قصران گروپ همراه باشید.
آنچه در این مقاله به آن پرداخته ایم:
آزمون Scholastic Aptitude Test یا آزمون SAT آزمونی ورودی جهت اخذ پذیرش دانشگاههای برخی از کشورهاست.
اغلب آزمون ست از متقاضیان تحصیل در رشته های پزشکی ، رشته داروسازی و رشته دندانپزشکی در خواست می شود.
این آزمون هر ۳ ماه یک بار و به واسطه یک موسسه آمریکایی به نام موسسه کالج برد آمریکا در کشورهایی که این آزمون را برای اعطای پذیرش تحصیلی ضروری می دانند برگزار می شود.
در واقع هدف از آزمون SAT ، سنجش مهارت دانشجویان در ریاضیات و زبان انگلیسی است. در این آزمون اطلاعات و مهارت در دروس دوران دبیرستان متقاضیان ورود به دانشگاه بررسی می شود. متقاضیان تحصیل در دوره کارشناسی و کالجهای کشور آمریکا و برخی از دانشگاههای کشورهای اروپایی باید برای دریافت پذیرش، نمره قبولی آزمون ست را داشته باشند.
امتحان SAT در دو نوع عمومی و تخصصی برگزار میشود. آزمون SAT General دانش عمومی داوطلبان را مورد بررسی قرار میدهد. در آزمون SAT Subject دانش تخصصی متقاضی و با توجه به رشته تحصیلی وی مورد ارزیابی قرار می گیرد. بسیاری از دانشگاه ها برای جذب دانشجو شرایط قبولی در آزمون جنرال SAT را معیار قرار می دهند.
اما برای تحصیل در برخی از رشته ها، متقاضی حتما باید در SAT تخصصی هم شرکت نماید. مانند رشته های پزشکی و دندانپزشکی .
آزمون SAT جنرال
آزمون ست جنرال ۳ ساعت زمان می برد و به صورت تستی در ۴ بخش برگزار می شود.
ریدینگ یا خواندن: این بخش از آزمون به سنجش سطح زبان انگلیسی متقاضی می پردازد، تعداد سوالات در این بخش معمولا ۵۲ است که متقاضی با تقویت دانش زبانی و لغات خود این بخش را به خوبی پشت سر بگذارد.
رایتینگ یا نوشتن: در این بخش از متقاضی درخواست می شود متنی کوتاه را با توجه به موضوع داده شده بنویسد. سرعت عمل در این بخش بسیار مهم است.
ریاضیات: در این بخش از آزمون مهارت ریاضیات دانشجو مورد بررسی قرار میگیرد و عموما منابع مربوط به دوره دبیرستان هستند.
هندسه، جبر، آمار و احتملات ا زمباحثی هستند که دانشجو باید به آنها تسلط کافی داشته باشد.
بخش مقاله نویسی: بخشی اختیاری است و مدت زمان پاسخ دهی به آن حدودا ۵۰ دقیقه است.
شرایط شرکت در این آزمون
تمامی فارغ التحصیلان از دبیرستان می توانند در آزمون SAT شرکت کنند. اما بهترین سن برای شرکت در این آزمون ۱۸ تا ۲۰ سالگی است. برای شرکت در آزمون SAT باید دارای شرایطی باشید که در ادامه به توضیح آن می پردازیم:
- اصل و اسکن از مدرک دیپلم متقاضی
- اصل و اسکن گذرنامه
- اسکن عکس پرسنلی متقاضی
- اسکن فیش پرداخت هزینه آزمون متقاضی
برای ثبت نام در آزمون SAT باید به سایت موسسه کالج برد آمریکا مراجعه کنید. هزینه شرکت در آزمون بسته به محل برگزاری متفاوت است.
دانشگاه های پذیرنده آزمون SAT
همانطور که پیشتر اعلام شد علاوه بر کشور آمریکا کشورها و دانشگاه های دیگری نیز کسب نمره در آزمون را شرط پذیرش دانشجو عنوان کرده اند.
اغلب دانشگاه های کشور ترکیه، دانشگاه پرینسون انگلستان، دانشگاه کلگری کانادا، دانشگاه ملی استرالیا، دانشگاه زاگرب کرواسی از دیگر کشورهایی هستند که از متقاضیان آزمون SAT را درخواست می کنند.
برخی نکات مربوط به آزمون
- مهلت اعتبار این آزمون ۲ سال است
- زمان اعلام نتایج ۲ تا ۶ هفته پس از آزمون است
- آزمون SAT دارای مصاحبه نیست و فقط آزمون کتبی را شامل می شود.
- برای پذیرش در دانشگاه های ترکیه حداقل باید ۱٫۱۰۰ نمره کسب کنید
- نمره آزمون SAT بین ۴۰۰ تا ۱۶۰۰ است.
فرم مشاوره رایگان قصران گروپ
|