برای پذیرش تحصیلی ، شاید به عنوان فردی که می خواهد برای تحصیل در خارج از کشور مهاجرت کند، سوالات زیادی در ذهن داشته باشید.
مثلا اینکه شرایط اخذ پذیرش تحصیلی چگونه است؟ در این مقاله می خواهیم به طور کامل مراحل اخذ پذیرش تحصیلی را بررسی کنیم تا هیچ گونه سوال یا ابهامی برای شما در این زمینه باقی نماند.
فهرست مطالب
مهاجرت تحصیلی
تحصیل در خارج از کشور، رویایی است که تقریباً تمام محصلان در زمان کنکور، در ذهن خود میپرورانند. یا دانشجویانی که مقطع لیسانس خود را به پایان رساندهاند، ترجیح میدهند از طریق اپلای تحصیلی، دوران تحصیلات تکمیلی خود را در یک کشور با سیستم آموزشی ایدهآل و دانشگاههایی با رتبه بالا سپری کنند تا برای ادامه تحصیل و پیدا کردن کار، محدودیتی برای آنها به وجود نیاید. اگر به دنبال یک راهنمای کامل میگردید تا بتوانید شرایط مهاجرت تحصیلی را با دقت بررسی کرده و سپس برای یک کشور مناسب، اقامت تحصیلی دریافت کنید، پیشنهاد ما این است این مطلب را با دقت و حتی در صورت نیاز چندبار مطالعه نمایید.
مهاجرت تحصیلی چیست؟
مهاجرت به کشورهای دیگر از طریق روشهای مختلفی امکانپذیر است. شما میتوانید از طریق سرمایهگذاری، پیداکردن شغل، خرید ملک، ثبت شرکت و … برای مهاجرت اقدام نمایید. مهاجرت تحصیلی نیز یکی از روشهای بسیار مناسب است که نسبت به روشهای دیگر هزینه کمتری برای شما به همراه دارد. افراد میتوانند با دریافت پذیرش از یکی از دانشگاههای معتبر و یا حتی دریافت بورسیه برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنند. این روش بسیار ساده است و به تمکن مالی بالایی نیز احتیاج ندارید.
انواع ویزای تحصیلی
افراد در سنین مختلف و برای دریافت انواع مختلف ویزا میتوانند به کشورهای دیگر مهاجرت کنند. یکی از انواع ویزای تحصیلی، ویزای دانشآموزی است. در این نوع ویزا فرد برای ادامه تحصیل در مقطع متوسطه یا دبیرستان به کشور دیگری مهاجرت میکنند. ویزای کالج یا دانشگاه نوع دیگری از ویزاهای تحصیلی است که برای تحصیل در رشتهها و دانشگاههای مورد تأیید صادر میشود.
در نهایت ویزای آموزشی نیز وجود دارد که افراد میتوانند آن را دریافت و از طریق آن مهاجرت کنند. در این نوع ویزا فرد برای شرکت در دورههای آموزشی که در مراکزی غیر از مدرسه و دانشگاه و بهصورت غیرآکادمیک برگزار میشوند، مهاجرت میکند. شما میتوانید باتوجهبه شرایط سنی خود برای دریافت هرکدام از ویزاهای گفته شده اقدام نمایید.
مراحل مهاجرت تحصیلی
فرقی ندارد شما به چه رشتهای علاقه داشته یا قصد ادامه تحصیل در کدام دانشگاه یا کشور را دارید، درهرصورت باید مراحل را بهدرستی طی کرده تا بدون مشکل ویزای خود را دریافت کنید. در اولین قدم باید رشته تحصیلی موردنظر و کشور موردنظر خود و همچنین کشور موردنظر را مشخص کنید. هر کشور و حتی دانشگاههای مختلف یک کشور قوانین و ضوابط خاصی برای پذیرش دانشجو دارند.
اطلاعات کاملی در این زمینه کسب کنید تا بتوانید درخواست پذیرش خود را برای دانشگاه ارسال کنید.
پس از دریافت پذیرش باید مدارک موردنیاز را جمعآوری و به مراکز معرفی شده تحویل دهید. اطلاعات لازم درباره هزینههای تحصیل و زندگی در کشور را نیز کسب کرده تا بتوانید در شرایط مناسب به تحصیل خود ادامه دهید.
مزایای مهاجرت تحصیلی
اگر در کنکور کارشناسی قبول نشدهاید، میتوانید بدون نیاز به آزمون ورودی، به برخی از کشورها مهاجرت کرده و تحصیلات خود را آغاز نمایید.
اگر بتوانید به کشورهایی سفر کنید که برترین دانشگاههای جهان در این کشورها قرار دارند، قطعاً مدرکی که شما به دست میآورید، در سطح جهان دارای اعتبار خواهد بود. بنابراین چه برای ادامه تحصیل و چه برای کار، به هر کشور بزرگ اروپایی، انگلیس و آمریکا که بروید، دربها به روی شما باز است و از شما استقبال میکنند.
مهاجرت از طریق تحصیل به شرط اینکه کاملاً سنجیده انجام شود، این امکان را برای شما فراهم میکند که بازار کار خوبی را در رشته تحصیلی خود بعد از فارغالتحصیلی به دست بیاورید. منوط بر اینکه بتوانید درمورد رشته تحصیلی خود، بهترین کشور و بهترین دانشگاه را انتخاب کرده و پذیرش دانشگاه مربوطه را به دست بیاورید.
از دیگر مزایای مهاجرت با ویزای تحصیلی این است که شما میتوانید به زبان بینالملل و حتی زبان کشور مقصد مسلط شوید.
شاید رشتهای که شما انتخاب کردهاید در کشور ایران به حدی اشباع شده است که بازار کار ایدهآل ندارد ولی همین رشته در برخی از کشورها به خصوص کشورهای اروپایی، جزء مشاغل مورد نیاز به حساب بیاید. پس سریعاً بعد از فارغالتحصیلی، میتوانید کسبوکار خود را آغاز نمایید.
در صورتیکه بتوانید پذیرش را از دانشگاههای برتر جهان به دست بیاورید، به راحتی میتوانید بنیه علمی و دانش عملی خود را ارتقا داده و در نتیجه با سطح دانش بسیار بالا، برای ادامه تحصیل یا ورود به بازار کار اقدام نمایید. در دانشگاههای برتر، امکانات کاملا به روز و پیشرفته مورد استفاده قرار میگیرد و شرایط تحقیقاتی مناسبی به روی دانشجویان باز است.
اغلب دانشگاههای کشورهای بزرگ نیز بورسیههای تحصیلی را برای دانشجویان بینالملل در نظر میگیرند. حتی امکان مهاجرت تحصیلی رایگان نیز برای شما وجود دارد. باید شرایط رشته خود را در دانشگاه مربوطه بررسی کنید تا متوجه شوید آیا میتوانید از بورسیههای تحصیلی و فاند استفاده کنید یا خیر.
در برخی از کشورها همانند آلمان، همزمان با تحصیل، دورههای آوسبیلدونگ برگزار میشود. این دورهها این امکان را فراهم میکنند که دانشجو بتواند مهارتهای عملی خود را ارتقا دهد؛ همزمان درآمدی کسب کند و از طرف دیگر بلافاصله بعد از فارغالتحصیلی، شانس بیشتری برای پیدا کردن کار داشته باشد.
شرایط مهاجرت تحصیلی
رایجترین و اصلیترین شرط برای مهاجرت تحصیلی، در نظر گرفتن دو فاکتور سن و معدل است. برای ورود به هر مقطع تحصیلی، معدل مقاطع قبلی شما بررسی میگردد و در صورتی که در مقاطع قبلی به عنوان دانشآموز یا دانشجوی برتر شناخته شده باشید، شانس دریافت پذیرش تحصیلی برای شما بالاتر میرود. برای بررسی سن نیز باید به مقطع تحصیلی توجه کنید. در اغلب دانشگاههای جهان محدودیت سنی در نظر گرفته میشود و معمولاً افراد میتوانند تا سن ۲۱ سال برای دوره کارشناسی، تا سن ۲۷ سال برای دوره کارشناسی ارشد و تا سن ۳۵ سال برای دوره دکتری اقدام نمایند. با این حال قبل از انتخاب کشور و دانشگاه، باید حتماً شرایط سنی را در نظر بگیرید.
شرط بعدی داشتن مدرک زبان است. در برخی از کشورها امکان مهاجرت تحصیلی بدون نیاز به زبان وجود دارد. بهاینصورت که شما میتوانید پذیرش را دریافت کنید ولی قبل از شروع تحصیل، باید دورههای آموزش زبان را تحت نظر دانشگاه مربوطه سپری کنید. البته در اغلب دانشگاههای اروپایی باید در زمان دریافت پذیرش، مدرک تحصیلی زبان آیلتس یا تافل را داشته باشید.
داشتن گواهی تمکن مالی، از دیگر شرایط مهاجرت تحصیلی است. به طور کلی مهاجرت تحصیلی بدون تمکن مالی امکانپذیر نیست مگر اینکه شما از همان ابتدا توانسته باشید بورسیه تحصیلی را از دانشگاه مقصد به دست آورده و شرایط مهاجرت تحصیلی رایگان برای شما فراهم گردد. در چنین شرایطی نیاز به تمکن مالی برای تامین هزینههای دانشگاه ندارید. نداشتن سوء پیشینه و سابقه کیفری، یکی دیگر از شرایط مهم برای مهاجرت تحصیلی است.
افرادی که میخواهند برای مقاطع تحصیلات تکمیلی درخواست دهند، حتماً باید مقالات علمی معتبر داشته باشند.
مراحل لازم برای مهاجرت تحصیلی
۱- درمورد کشور مقصد تحقیق کنید.
شما باید درمورد کشوری که برای مهاجرت تحصیلی انتخاب کردهاید، تحقیق کنید. اطلاعاتی را در مورد سیستم آموزشی، شرایط زندگی، رفاه اجتماعی، اوضاع سیاسی، امنیت، بازار کار در رشته مورد نظر شما، اقتصاد کشور مربوطه و… بهدست بیاورید.
۲- دانشگاه یا مدرسه خود را انتخاب کنید.
براساس رشتهای که قرار است در آن درس بخوانید، باید جستجو نموده و بهترین دانشگاه یا مدرسه را در کشور مقصد انتخاب کنید. در این زمان باید فرم درخواست پذیرش از دانشگاه یا مدرسه مقصد را تکمیل کرده و ریز نمرات و مدارک تحصیلی قبلی خود را در اختیار موسسه آموزشی، دانشگاه یا مدرسه مربوطه قرار دهید تا پرونده شما بررسی گردد. درصورتی که پذیرش دریافت کردید، وارد مرحله بعدی میشوید.
۳- ویزای تحصیلی را دریافت کنید.
در این مرحله دانشجویان باید نسبت به دریافت ویزای دانشجویی و دانشآموزان باید نسبت به دریافت ویزای دانشآموزی اقدام کنند. برایدانش آموزان زیر ۱۸ سال، وجود قیم در کشور مقصد، ضروری است.
۴- ثبت نام خود را انجام دهید.
به محض اینکه ویزای خود را دریافت کردید، میتوانید وارد کشور مقصد شوید. بعد از ورود، مجوز تحصیلی در اختیار شما قرار میگیرد و میتوانید تحصیل خود را آغاز نمایید.
برای مهاجرت تحصیلی از کجا شروع کنیم؟
اولین قدم برای مهاجرت تحصیلی، مشورت با مشاورین زبده و توانمند است. بنابراین در پاسخ به این سوال که برای مهاجرت تحصیلی از کجا شروع کنیم، پیشنهاد ما این است به سراغ موسسات مهاجرتی که در زمینه مهاجرت تحصیلی فعالیت داشته و سابقه درخشانی دارند، بروید و از کارشناسان حرفهای بخواهید که در انتخاب کشور و دانشگاه، براساس رشتهای که انتخاب کردهاید، شما را راهنمایی کنند. این مرحله بسیار مهم است. یک انتخاب اشتباه بر روی آینده تحصیلی و کاری شما تاثیر خواهد گذاشت.
انواع روش های مهاجرت تحصیلی
خوشبختانه روشهای متنوعی برای مهاجرت تحصیلی وجود دارد که این امکان را فراهم میکند افراد براساس شرایط سنی، شرایط زندگی، مدرک تحصیلی فعلی و رشتهای که انتخاب کردهاند، بتوانند یکی از روشهای مهاجرتی را انتخاب کرده و هرچه زودتر اقامت تحصیلی را دریافت نمایند. در این قسمت از مطلب ما انواع روش های مهاجرت تحصیلی را به شما معرفی میکنیم:
مهاجرت تحصیلی با دیپلم
اگر شما به تازگی مدرک دیپلم خود را گرفتهاید و به فکر مهاجرت تحصیلی برای لیسانس هستید، داشتن مدرک کارت پایان خدمت همراه با ریز نمرات، برای اپلای تحصیلی کفایت میکند. ممکن است براساس رشته و دانشگاهی که انتخاب کردهاید، نیاز باشد مدرک زبان نیز داشته باشید. ولی چون در مقطع کارشناسی هستید، سطح نمره زبان نسبت به مقاطع تحصیلات تکمیلی، کمتر در نظر گرفته خواهد شد.
مهاجرت تحصیلی با مدرک فنی حرفه ای
یکی از سوالات پرتکرار در بین متقاضیان مهاجرت تحصیلی این است که آیا امکان مهاجرت تحصیلی با مدرک فنی حرفه ای وجود دارد یا خیر؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که ابتدا باید اعتبار مدرک فنی حرفهای خود را از نظر کشور مقصد بررسی نمایید. به طور کلی مدرک فنی حرفهای طبق استانداردهای جهانی به چند دسته تقسیم میشود و هر دسته دارای مشخصات و ویژگیهای خاصی است. اگر کشوری که انتخاب کردهاید عضو سازمان جهانی کار باشد، شما میتوانید با مدرک فنی حرفهای خود، به این کشور مهاجرت نموده و ادامه تحصیل دهید. در سایر کشورها مدرک فنی حرفهای به تنهایی مورد قبول نیست و شما میتوانید از این مدرک در کنار سایر مدارک تحصیلی خود به عنوان تقویت رزومه استفاده کنید.
مهاجرت تحصیلی بدون شرط معدل
در ابتدای مطلب بیان کردیم که یکی از مهمترین شرایط مهاجرت تحصیلی، شرط معدل است. هر یک از کشورها و دانشگاههای جهان حداقل معدلی را برای دوران دبیرستان، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در نظر میگیرند. اما با این تفاسیر آیا امکان مهاجرت تحصیلی بدون معدل وجود دارد؟ دانشگاههایی که سطح کیفی سیستم آموزشی آنها بسیار پایین است شرط معدل را حذف میکنند ولی قطعاً هدف شما چنین دانشگاههایی نیست. اگر تصمیم گرفتهاید برای تحصیلات، به کشورهای خارجی با دانشگاههای برتر بروید ولی نگران معدل پایین خود هستید، خوشبختانه راههای زیادی برای دریافت اپلای علیرغم داشتن معدل پایین وجود دارد. برای مثال کافی است رزومه خود را قوی کنید. اگر چند سال در زمینه رشته تحصیلی خود کار کنید؛ مدرک زبان قوی داشته باشید؛ در دورههای تخصصی شرکت کرده و گواهینامه تخصصی به دست بیاورید؛ حتی اگر شما بتوانید مقالات معتبر چاپ کنید، همه این موارد باعث تقویت رزومه میشود و در نتیجه بار منفی معدل پایین شما برای مهاجرت تحصیلی کمتر خواهد شد.
مهاجرت تحصیلی با همسر
دغدغه افرادی که متاهل هستند این است که برای مهاجرت تحصیلی، بتوانند همسر خود را نیز به کشور مقصد ببرند. در برخی از کشورهای جهان امکان مهاجرت همراه با همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال وجود دارد. یعنی بعد از اینکه شما ویزای تحصیلی را دریافت کردید، به همسر شما ویزای همراه تعلق میگیرد. اما در برخی از کشورها، این قانون صدق نکرده و همسر شما باید به عنوان یک فرد متقاضی ورود به کشور مقصد، ویزای خود را دریافت نماید. بنابراین شرایط کشور مقصد را در نظر بگیرید تا بدانید برای همراه بردن همسر خود نیاز است چه ویزایی برای او دریافت نمایید.
بهترین رشته ها برای مهاجرت تحصیلی
جهت انتخاب بهترین رشته ها برای مهاجرت تحصیلی، شما باید بازار کار رشتههای مختلف در کشور مقصد، میزان درآمد آنها و میزان نیاز به رشته انتخابی را بررسی نمایید. بنابراین باید از مشاورین زبده در این زمینه کمک بگیرید تا براساس کشوری که انتخاب کردهاید، شما را راهنمایی کنند و بتوانید بهترین رشته ها برای مهاجرت تحصیلی را انتخاب نمایید. در این صورت بلافاصله بعد از فارغالتحصیلی میتوانید وارد بازار کار شده و شرایط ایدهآلی را برای کسب و کار خود فراهم نمایید. اما در یک جمعبندی کلی طبق آماری که از کشورهای بزرگ جهان به دست آمده است، بهترین رشته ها برای مهاجرت تحصیلی عبارتند از:
- رشتههای پزشکی
- روانشناسی
- جامعهشناسی
- معماری
- مدیریت کسب و کار
- حقوق و وکالت
- پرستاری
- علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات
- رشتههای مهندسی
- رشتههای انسانی
- رشته هنر
- دیجیتال مارکتینگ
- طراحی و دیزاین
- حسابداری
بهترین رشته های انسانی برای مهاجرت
- رشته اقتصاد
- روانشناسی
- حقوق
- مطالعات فرهنگی
- تاریخ
- علوم سیاسی
- زبانهای خارجه
مهاجرت تحصیلی پزشکی
تعداد متقاضیان مهاجرت تحصیلی پزشکی هر سال در حال افزایش است. اما آیا تمام کشورهای جهان بهترین شرایط را برای مهاجرت تحصیلی در رشته پزشکی فراهم میکنند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم خیر.
وقتی در مورد مهاجرت تحصیلی صحبت میکنیم یعنی قرار است ما تحصیلات خود را در کشوری با سیستم آموزشی ایدهآل سپری کنیم تا مدرک ما در سطح جهان اعتبار داشته باشد نه اینکه کشوری سطح پایینتر را انتخاب نماییم. بنابراین برای مهاجرت تحصیلی پزشکی به سراغ موسسات مهاجرتی بروید تا در زمینه انتخاب دانشگاه و انتخاب کشور، شما را راهنمایی کنند. در عمده دانشگاههای بزرگ جهان، شما قبل از ورود باید حتما آزمونهایی را پشت سر بگذارید. داشتن مدرک زبان نیز برای دریافت پذیرش، الزامی است.
بهترین رشته های پزشکی برای مهاجرت
- پزشکی
- پرستاری
- فیزیوتراپی
- مامایی
- کاردرمانی
- رادیولوژی
- داروسازی
- دندانپزشکی
- دامپزشکی
مهاجرت تحصیلی هنر
- رشته هنرهای زیبا
- طراحی گرافیک
- هنرهای دیجیتالی
- طراحی بازی و رسانههای تعاملی
- فیلمبرداری
- هنر نمایشی
- طراحی مد
- هنر تبلیغات و بازرگانی
- هنر خلاقیت
- معماری
بهترین مقاصد برای مهاجرت تحصیلی
بارها این مطلب را ذکر کردهایم که اگر به فکر مهاجرت تحصیلی هستید، اکنون که این تصمیم بزرگ را گرفتهاید، نباید بیگدار به آب بزنید و باید بهترین مقاصد برای مهاجرت تحصیلی را انتخاب کنید. به هر حال قرار است بخشی از عمر و زندگی خود را در کشور دیگر زندگی کنید و برای تحصیل در کشور انتخابی، هزینههای کلان بپردازید. پس نباید انتخاب نادرستی داشته باشید که آینده علمی و شغلی شما را تحت تاثیر قرار دهد. برای انتخاب بهترین مقاصد جهت مهاجرت تحصیلی، شما باید به رشته مورد نظر خود، زبان کشور مقصد، بازار کار رشته مورد نظر در کشور مقصد، درآمد رشته، کیفیت سیستم آموزشی، رفاه اجتماعی و امنیت کشور مقصد توجه داشته باشید.
بهترین مقاصد برای مهاجرت تحصیلی از نظر کیفیت سیستم آموزشی به ترتیب شامل:
- انگلستان
- آمریکا
- استرالیا
- هلند
- سوئد
- فرانسه
- دانمارک
- کانادا
- آلمان
- سوئیس
اما اگر میخواهید شرایط کار پس از تحصیل را نیز بدانید، بهترین مقاصد برای مهاجرت تحصیلی از نظر شرایط کار، به ترتیب شامل:
- کانادا
- نیوزلند
- استرالیا
- بریتانیا
- ایالات متحده آمریکا
- آلمان
- فرانسه
- چین
شرایط سنی مهاجرت تحصیلی
در بحث شرایط سنی برای مهاجرت تحصیلی، باید شرایط تعریف شده در کشور مقصد و دانشگاه مربوطه را در نظر بگیرید. هر کدام از کشورها و دانشگاهها قوانین خاص خود را دارند. برخی از دانشگاهها محدودیت سنی را اعمال میکنند و برخی دیگر هیچ محدودیتی در این زمینه قائل نشده و اجازه میدهند افراد در هر سنی بتوانند برای مهاجرت تحصیلی اقدام نمایند.
خوشبختانه در برخی از کشورها همانند جمهوری چک، سوئد، فرانسه، هلند، سوئیس و پرتغال امکان مهاجرت تحصیلی بدون شرایط سنی برای برخی از رشتهها وجود دارد. البته در این کشورها نیز هرچه گپ تحصیلی یا فاصله بین مقطع تحصیلی قبلی با مقطع جدید کمتر باشد، شانس پذیرش بیشتر خواهد شد.
مهاجرت تحصیلی در سن بالا
بعضی از کشورها برای مهاجرت تحصیلی در مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری، محدودیت سنی در نظر میگیرند و در نتیجه ممکن است براساس کشوری که انتخاب کردهاید، امکان مهاجرت تحصیلی در سن بالا وجود نداشته باشد چون برای این دسته از کشورها بسیار مهم است که گپ تحصیلی طولانی مدت بین فارغالتحصیلی در مقطع قبلی با شروع مقطع جدید وجود نداشته باشد.
البته فاصله ۱ تا ۳ سال گپ، کاملا طبیعی است و قوانین سختگیرانه در این زمینه وجود ندارد.
کشورهایی همانند آمریکا، ترکیه، کرهجنوبی، استرالیا، انگلیس و اتریش عموما شرط سنی را به عنوان ملاک اصلی برای ادامه تحصیل در نظر میگیرند. اما برخی دیگر از کشورها همانند سوئد، اصلاً به محدودیت سنی توجهی ندارند و شما حتی اگر در سنین بالا هم باشید، میتوانید برای ادامه تحصیل اقدام کنید.
حداکثر سن برای مهاجرت تحصیلی
برای کشورهایی که محدودیت سنی را جهت مهاجرت تحصیلی در نظر میگیرند، حداکثر سن برای هر یک از مقاطع تحصیلی براساس رشته انتخابی، متفاوت خواهد بود. بنابراین شما برای اینکه بدانید آیا براساس شرایط سنی خود، امکان مهاجرت تحصیلی به کشور مقصد برای شما وجود دارد یا نه، باید شرایط سنی براساس کشور، دانشگاه و رشتهای که انتخاب کردهاید را بررسی نمایید.
بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی ایرانیان
شما میتوانید برای تحصیل در رشتههای مختلف هر کشوری در دنیا را انتخاب کنید. اما باتوجهبه شرایط موجود و تجربههای گذشته، تحصیل در کانادا، تحصیل در انگلیس، تحصیل در آمریکا، استرالیا، سوئیس، سوئد، هلند، ژاپن، دانمارک، آلمان و سنگاپور ازجمله بهترین کشورها با شرایط عالی برای مهاجرت تحصیلی ایرانیان هستند. برخی از کشورها مانند آلمان، نروژ، ایتالیا، اتریش، چک، برزیل و … شرایط عالی برای دریافت بورسیه و تحصیل رایگان و یا تحصیل با هزینه بسیار کم ارائه میدهند.
هزینه مهاجرت تحصیلی
هزینهها باتوجهبه شرایط کشور و دانشگاه پذیرش شده متفاوت است. اما برخی از آنها در تمام موارد یکسان است. بهعنوانمثال داشتن مدرک زبان برای پذیرش در بسیاری از دانشگاهها ضروری است. زبان موردنیاز برای تحصیل در هر دانشگاه را میتوانید از اطلاعات موجود در سایت دانشگاه مطالعه کنید. تمام مدارک موردنیاز برای پذیرش را باید ترجمه کنید که هزینه ترجمه نیز به هزینه نهایی شما اضافه میشود. علاوهبرآن موارد دیگری مانند تمکن مالی کافی، هزینه درخواست ویزا، شهریه دانشگاه، هزینه وکیل در صورت نیاز و … نیز به هزینه مهاجرت شما اضافه میشوند.
مدارک موردنیاز برای مهاجرت از طریق تحصیل
مهمترین مدارکی که برای تحصیل در خارج از کشور نیاز دارید، شامل مدارک هویتی مانند شناسنامه و پاسپورت، مدارک پیشدانشگاهی و ریز نمرات، سوابق شغلی، رزومه، سند ازدواج، مدرک زبان، نامه تمکن مالی، توصیهنامه، نامه پذیرش دانشگاه و … است. علاوه بر مواردی که در تمام دانشگاهها یکسان است، ممکن است دانشگاه مقصد مدرک دیگری را لازم داشته که در صورت اعلام باید به آنها ارائه دهید. تمام مدارک بهصورت ترجمه شده و رسمی به مراکز اعلام شده تحویل داده میشوند.
برای دریافت مشاوره رایگان مهاجرتی، اطلاعات خود را در فرم زیر وارد کنید تا همکاران ما در سریعترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.
تماس با ما
دریافت مشاوره برای مهاجرت تحصیلی
فرایند مهاجرت از روشهای مختلف معمولاً پیچیده است و افراد بهسادگی و بدون دریافت راهنمایی و مشاوره نمیتوانند بهدرستی آن را انجام دهند. گاهی نیز به دلیل دریافت نکردن مشاورههای لازم، این روند بسیار طولانی میشود. به همین دلیل بتر است از طریق مشاوران، وکلا و مؤسسات بسیار معتبر در این زمینه اقدام کرده تا در کمترین زمان ممکن بتوانید ویزای خود را دریافت کنید.
قصران گروپ یکی از معتبرترین مؤسسات مهاجرتی است که در این زمینه اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار داده و به شما کمک میکند تا در کمترین زمان ممکن، ویزای تحصیلی خود را دریافت کنید. اگر تمکن مالی کافی داشته باشید، این مجموعه میتواند طی ۱۴ روز کاری برای شما ویزای فرانسه دریافت کند و هزینه انجام این کار نیز پس از صدور ویزا دریافت میشود.
فرایند مهاجرت تحصیلی چقدر زمان میبرد؟
مدتزمان دریافت ویزای تحصیلی نیز باتوجهبه کشور مقصد تعیین میشود و از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. شما باید ابتدا نامه پذیرش از دانشگاه یا کالج دریافت کنید که صدور این نامه ممکن است از ۲۰ تا ۴۰ روز زمان ببرد. پس از دریافت نامه، باید به دنبال دریافت ویزای تحصیلی باشید. صدور ویزا نیز باتوجهبه کشور مقصد متفاوت بوده و از ۴ تا ۲۰ هفته زمان میبرد.
آمادهسازی مدارک موردنیاز نیز مدت زمانی طول کشیده و باتوجهبه تمام موارد گفته شده ممکن است بین ۶ ماه تا یکسان فرایند دریافت ویزای تحصیلی طول بکشد. این مدتزمان برای افرادی است که مدارک و مستندات خود را بدون هیچگونه مشکلی ارسال کنند. در غیر این صورت اگر درخواست شما رد شود یا مدارک کامل نباشد، ممکن است زمان بیشتری طول بکشد.
اقامت دائم پس از مهاجرت تحصیلی
بسیاری از افراد یکه برای تحصیل به خارج از کشور مهاجرت میکنند، به دنبال دریافت اقامت دائم و ماندن در کشور مقصد هستند. نکتهای که در این زمینه وجود دارد این است که افراد با ویزای تحصیلی نمیتوانند اقامت دائم هیچ کشوری را دریافت کنند.
اما پس از تحصیل میتواند از روشهای دیگری مانند اشتغال برای دریافت اقامت دائم اقدام کنند. در این شرایط پس از اتمام تحصیل مدت زمانی برای یافتن شغل مناسب وقت دارید، اگر در این فرصت بتوانید شغل مناسبی دریافت کنید، میتوانید ویزای خود را به کاری تغییر داده و پس از چند سال اقامت دائم بگیرید. در غیر این صورت باید در پایان زمان مشخص شده به کشور خود بازگردید.
۴ پاسخ
امید موفقیت خودم و شما در مهاجرت تحصیلی
خوب
مشاوره برای دکتری
لطفا با شرکت به شماره ی ۰۲۱۲۲۱۱۸۰۸۵ تماس بگیرید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.