ساختار سیاسی، اقتصادی و آموزشی در آمریکا به گونه ای منحصر به فرد است و همین اقتصاد پویا باعث شده افراد بسیاری علاقه مند مهاجرت به آمریکا باشند.
قانون آمریکا روش های مختلفی را برای پذیرش مهاجر و اعطای انواع ویزا در نظر گرفته است.
فهرست مطالب
ایالات متحده آمریکا
کشور پهناور آمریکا – united states of America – USA سومین کشور پر جمعیت دنیا است که در آمریکای شمالی واقع شده است. همسایگان مهم آمریکا ،کانادا و مکزیک هستند و مرزی مشترک با اقیانوس اطلس و آرام دارد. آمریکا ۵۰ ایالت دارد و مهمترین شهر و پایتخت آن واشنگتن است، اما پرجمعیت ترین شهر آمریکا نیویورک است.
به دلیل افزایش مهاجرت به این کشور تقریباً همه زبانهای دنیا در آنجا صحبت می شود اما زبان رسمی این کشور انگلیسی است. رایج ترین زبان های غیر انگلیسی در این کشور فرانسوی، چینی و آلمانی است. دین در آمریکا بر اساس آزادی مذهبی تعریف شده است و هر فردی در این موضوع آزاد است که هر دینی داشته باشد.
پر قدرت ترین اقتصاد در دنیا متعلق به آمریکاست، ساختار سیاسی، اقتصادی و آموزشی در آمریکا به گونه ای منحصر به فرد است و همین اقتصاد پویا باعث شده افراد بسیاری علاقه مند مهاجرت به آمریکا باشند. قانون آمریکا روش های مختلفی را برای پذیرش مهاجر و اعطای انواع ویزا در نظر گرفته است. ویزای تحصیلی، ویزای کاری و ویزای توریستی از مهمترین انواع ویزای آمریکا هستند که در قانون تعریف شده است.
مهمترین شهرهای آمریکا
واشنگتن دی سی – Washington D.C پایتخت آمریکاست و تحت نظارت کنگره آمریکا اداره می شود و مربوط به هیچ ایالتی نیست. نام این شهر به افتخار جرج واشینگتن نام گذاری شده است.
سیاتل در ایالت واشینگتن واقع شده است و جایگاه دفاتر اصلی شرکت هایی نظیر آمازون و مایکروسافت است.
پرجمعیت ترین شهر آمریکا نیویورک است . نیویورک به اختصار NYC ، به دلیل تمرکز صنعتی، تجاری، تفریحی و رفاهی آمریکا در آن، جزو برترین شهرهای جهان است . شهر نیویورک به ۵ ناحیه اصلی بروکلین، منهتن، برانکس، کویینز و استتن آیلند تقسیم میگردد. نیویورک با داشتن بیش از ۲۷۵ آسمان خراش با ارتفاع بیشتر از ۱۵۰ متر دارای بیشترین تعداد آسمان خراش در جهان میباشد. نیویورک با وسعت ۸۶۸۴ وسیع ترین منطقه شهری در دنیاست و در مقایسه با سایر شهرهای بزرگ جهان بیشترین تولید ناخالص را دارد. بازار بورس نیویورک بزرگترین بازار بورس در دنیاست.
سانفرانسیسکو لقب چهارمین شهر بزرگ ایالت کالیفرنیا را به خود اختصاص داده است .این شهر را می توان یکی از گرانترین شهرهای آمریکا نامید به طوری که میانگین قیمت خانه در این شهر ۱٫۰۴۷٫۷۱۵ دلار آمریکاست! هر اتاق ، قیمتی بین ۲۵ تا ۴۰ دلار آمریکا و اتاقهای خصوصی دو نفره هزینهای معادل ۱۰۰ دلاری برای هر شب دارند. قیمت یک اتاق دونفره بهازای هر شب در هتل های سان فرانسیسکو بین ۶۰ تا ۱۰۰ دلار آمریکا است.
روش های مهاجرت به آمریکا
شاید بتوان گفت مهاجرت به امریکا آرزوی بسیار از مردم جهان است. افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشوری دیگر را دارند بدون شک یکی از کشورهایی که در لیست خود جای داده اند آمریکاست. آمریکا کشوری که میزبان برترین دانشگاه های دنیا است و برترین موقعیت های شغلی در آن وجود دارد قطعاً از سوی افراد بسیاری برای مهاجرت انتخاب می شود.
دانشگاه هایی مانند هاروارد، استنفورد و مؤسسه فناوری ماساچوست همواره در لیست برترین دانشگاه های دنیا قرار داشته اند و اقدام به جذب دانشجویان بین المللی کرده اند. تحصیل در آمریکا و اخذ ویزای تحصیلی این کشور کار ساده ای نیست، اما در صورتی که دارای شرایط اخذ ویزای دانشجویی باشید به موفقیتی بزرگ دست پیدا خواهید کرد.
با وجود جمعیت نسبتاً زیاد در آمریکا ، این کشور باز هم شرایط پذیرش مهاجر را فراهم کرده است. ازآنجایی که آمریکا دارای اقتصادی پویا، کارآمد و مطرح در دنیاست و برترین شرکت های جهان در این کشور قرار دارند همواره از جذب نیروی کار استقبال کرده است. نیروی کار مهاجر همیشه به نفع دولت ها و بازار کار کشورها بوده است. برای دریافت ویزای کاری آمریکا باید واجد شرایط کار در این کشور باشید و به زیبا انگلیسی نیز مسلط باشید.
در ادامه مطلب انواع روش های مهاجرت به ایالات متحده را برای شما شرح می دهیم تا با اطلاعاتی دقیق برای اخذ ویزای این کشور اقدام نمایید.
مهاجرت تحصیلی به آمریکا
یکی از روش های مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل است. ویزای تحصیلی آمریکا متقاضیان زیادی دارد اما به افرادی تعلق میگیرد که دارای شرایط اخذ این نوع از ویزا باشند.
برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا و مهاجرت به آمریکا باید از دانشگاه های این کشور پذیرش بگیرید. بسته به نوع دانشگاه از شما نمره زبان قابل قبول در یکی از آزمون های آیلتس یا تافل درخواست می شود. ضمن اینکه باید سایر مدارک برای دریافت ویزای تحصیلی را نیز فراهم کنید.
پذیرش از مدارس آمریکا کاری نسبتاً دشوار است و معمولاً به افرادی تعلق میگیرد که همراه والدین خود به آمریکا مهاجرت کرده باشند، اما شرایط تحصیل در کالج های آمریکا و دانشگاه ها به مراتب آسان تر است. متقاضیان می توانند در هر سه مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از دانشگاه های آمریکا پذیرش دریافت کنند. دانشجویان باید در یکی از آزمون های SAT یا ACT بسته به درخواست دانشگاه شرکت کنند و آماده ورود به دانشگاه شوند.
همچنین شرایط اخذ بورسیه برای دانشجویان دارای واجد شرایط نیز فراهم است. مقطع ارشد مانند سایر کشورها در آمریکا نیز ۲ ساله است. برای تحصیل در این مقطع متقاضی باید ۱۶ سال تحصیلی را پشت سر گذاشته باشد.
برای تحصیل در مقطع دکتری ۳ تا ۶ سال زمان نیاز است. این مقطع اغلب پژوهش محور است و دانشجو در کنار اساتید خود به کارهای تحقیقاتی می پردازد.
دانشگاههای آمریکا به دو صورت دولتی و خصوصی اداره می شوند. دانشگاه های ایالتی و یا دولتی هزینه پایین تری را از دانشجو مطالبه می کنند و در صورتی که دانشجو واجد شرایط دریافت بورسیه تحصیلی باشد می تواند از انواع وام های دانشجویی و کمک هزینه های تحصیل استفاده کند.
انواع ویزای تحصیلی آمریکا و مراحل اخذ ویزا
ویزای F1 : پس از دریافت پذیرش از دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی آمریکا، متقاضی می بایست اقدام به دریافت ویزا کنند. ویزای تحصیلی F1 معمول ترین ویزای تحصیلی آمریکاست که به ویزای غیر مهاجرتی مشهور است. برای اخذ ویزای F1 متقاضی باید فرم هایی که از سمت دانشگاه یا مؤسسه ارسال می شود را پر کند و هزینه های مربوطه را پرداخت نماید و سپس برای اخذ ویزا اقدام نماید.
ویزای F2 : ویزای F2 برای همسر و فرزند زیر ۲۱ ساله ی فردی صادر می شود که دارای ویزای F1 است. فرزندان با دارا بودن ویزای F2
می توانند در مدارس آمریکا به تحصیل مشغول شوند و نیازی به اخذ ویزای جدید یا تغییر آن ندارند.
ویزای B2 : دانشجویانی که دوره تحصیل آنها فقط ۶ ماه است و قصد گذراندن دوره ای خاص دارند میبایست ویزای B2 دریافت کنند. فردی که دارای این نوع از ویزا است نمی تواند فردی را به عنوان همراه داشته باشد. آربرربیریبرلبلر
ویزای M1 : برای متقاضیان رشته های فنی و حرفه ای صادر می شود و تفاوت دیگری با سایر ویزاها ندارد. برای همسر و فرزند فردی که دارای ویزای M1 است ویزای M2 صادر می شود.
ویزای J1 : ویزای فرصت مطالعاتی برای افرادی که به قصد تحقیق و مطالعه به آمریکا می آیند صادر می شود. معمولا مدت ویزا به طول دوره بستگی دارد اما معمولابیشتر از ۲ سال نیست و پس از آن دانشجو باید از آمریکا خارج شود. همسر و فرزند زیر ۲۱ سال فردی که دارای ویزای J1 است و تمایل دارند همراه فرد متقاضی به آمریکا سفر کنند می بایست ویزای J2 دریافت کنند.
مهاجرت کاری به آمریکا
ویزای کاری آمریکا انواع مختلفی دارد و در دسته های مختلفی دسته بندی می شود. اخذ ویزای کاری امریکا جهت مهاجرت به آمریکا کمی دشوار است اما در صورت داشتن شرایط امکان پذیر خواهد بود.
برای اخذ ویزای کاری امریکا متقاضی باید بتواند از یک کارفرمای آمریکایی جاب آفر یا پیشنهاد شغلی دریافت کند. کارفرما نیز باید دارای شرایطی باشد که مهمترین شرط آن این است که به مدت ۳ ماه به دنبال نیروی کار باشد و موفق به جذب نیروی مورد نظر خود نشده باشد و مجبور به دریافت نیرو از خارج از کشور است.
در حال حاضر فقط اخذ ویزای کاری H1-B برای ایرانیان فراهم است. ویزای H1-B برای افرادی با تخصص کاری صادر میشود. متقاضیان اخذ این ویزا هر شخص با تخصصی میتواند باشد. مدت این ویزا ۳ سال است و پس از ۳ سال قابلیت تمدید دارد، در مدت حضور نیروی کار در آمریکا کارفرما می تواند برای نیروی خود درخواست گرین کارت بدهد. این نوع از ویزا برای افرادی مناسب است که در حرفه ای خاص دارای تخصص هستند و دارای مدرک کارشناسی می باشند. به همین علت بسیاری از دانشجویان که موفق به دریافت ویزای تحصیلی آمریکا شده اند بعد از پایان دوره تحصیل برای دریافت ویزای H – ۱B درخواست می دهند.
برای کسب اطلاعات دقیق تری از نحوه دریافت ویزای کاری آمریکا و شرایط و مدارک مورد نیاز مقاله “مهاجرت کاری آمریکا” را مشاهده کنید.
مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج
برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج فرد متقاضی باید با فردی که دارای گرین کارت آمریکا می باشد ازدواج کند. متقاضی در ابتدا باید از طریق ویزای K – ۱ وارد آمریکا شده و ازدواج خود را در مدت ۹۰ روز به ثبت برساند زیرا مدت این ویزا ۳ ماه است. در طول این ۹۰ روز فرد باید ازدواج خود را به ثبت برساند و فرد دارای گرین کارت آمریکا باید ثابت کند حامی مالی همسرش است و می تواند هزینه های زندگی را ساپورت کند.
در ابتدا به فرد اقامت ۳ ساله اعطا می شود و بعد از آن در صورت دوام ازدواج متقاضی میتواند گرین کارت آمریکا را دریافت کند.
برای دریافت ویزای ازدواج آمریکا فرد متقاضی باید فرم I – ۱۲۹F را پر کرده و به مرکز NVC تحویل دهد. همسر که شهروند امریکا است نیز باید فرم I – ۳۴ را که مربوط به اطلاعات ساپورت مالی است نیز پر کرده و تحویل دهد. پاسپورت معتبر و گواهی سوء پیشینه نیز از سایر مدارک ضروری برای دریافت ویزای ازدواج است. مدارک تعیین شده باید ۱۵ روز قبل از روز مصاحبه به سفارت تحویل داده شوند.
مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری
لاتاری چیزی به جز شانس نیست! موقعیتی که کشور آمریکا در اختیار علاقهمندان سفر مهاجرت به آمریکا قرار داده اند. در این طرح هر ساله ۵۵٫۰۰۰ نفر از افرادی که از طریق قرعه کشی پذیرفته می شوند می توانند ویزای آمریکا را دریافت کرده و به این کشور سفر کنند.
بعد از برنده شدن در لاتاری آمریکا فرد باید نسبت به دریافت ویزای آمریکا و بعد از آن گرین کارت آمریکا اقدام نماید. کلیه افراد بالای ۱۸ سال با دارا بودن گذرنامه معتبر و عکس و البته داشتن مدرک دیپلم، می توانند در قرعه کشی لاتاری شرکت کنند. سیستم لاتاری بر اساس قرعه کشی و شانس است و نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای نیست. قرعه کشی لاتاری هر سال در ماه اکتبر – نوامبر برگزار می شود و در می سال آینده جواب آن اعلام می شود.
اطلاعات تماس خود را در فرم پیش رو وارد کنید، همکاران ما در سریعترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت.
همچنین می توانید با کلیک بر روی دکمه ی زیر، مستقیما با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
تماس با ما
مهاجرت به آمریکا از طریق تولد
یکی از کشورهایی که از قانون خاک برای اعطای تابعیت عمل می کند آمریکا است. به زبان ساده تر کودکی که در آمریکا متولد می شود صرف نظر از تابعیت والدین می تواند تابعیت آمریکا را کسب کند. گفتنی است فرزند بعد از ۲۱ سالگی می تواند برای تابعیت و گرین کارت والدین درخواست بدهد.
افرادی که با اخذ ویزای توریستی آمریکا و فقط برای به دنیا آوردن فرزند به این کشور سفر می کنند باید بدانند هزینه های زایمان مخارج زیادی را در بر خواهد داشت که باید توسط فرد پرداخت شود. ضمن اینکه ممکن است آفیسر پرونده با اطلاع از هدف متقاضی از سفر با درخواست ویزای او موافقت نکند.
مهاجرت خانوادگی به آمریکا
- دارندگان گیرین کارت آمریکا و شهروندان این کشور می توانند برای اعضای خانواده خود درخواست ویزای خانوادگی کنند.
- والدینی که شهروند آمریکا هستند برای فرزندان زیر ۲۱ سال می توانند درخواست ویزای IR2 دهند.
- هر دو والدی که گرین کارت آمریکا دارند می توانند برای فرزند زیر ۲۱ سال خود درخواست ویزای F2B دهد.
- فرزندان بالای ۲۱ سال مجرد که والدین آنها شهروند آمریکا هستند می توانند ویزای F1 دریافت کنند.
- فرزندان متأهلی که والدین آنها شهروند آمریکا هستند می توانند ویزای F3 اخذ نمایند.
- برای خواهران و برادران شهروندان آمریکا در صورت دارا بودن شرایط می توانند ویزای F4 دریافت کنند.
- ویزای IR5 برای والدینی که فرزندان آنها شهروند آمریکا هستند صادر می شود.
- و در آخر ویزای F2-A برای همسران افرادی که گرین کارت آمریکا دارند مناسب است.
اگر در زمینه مهاجرت به آمریکا احتیاج به مشاوره و کمک داشتید، میتوانید با مشاوران با تجربه و متخصص در موسسه مهاجرتی قصران گروپ با شماره ۰۲۱۲۲۱۱۸۰۸۵ تماس حاصل فرمایید.
یک پاسخ
اسم من محمدرفیع رفاه فرزند محمدشریف اهل کشور افغانستان هستم من مدت ۱۲ سال در بخش لوژستیک وزارت دفاع ملی ایفای وظیفه نمودم وقتی طالبان به کشور ما آمدن به با خانواده خود به کشور ایران پناه آوردم از ترس طالبان و فرزندانم همرای ما کمک کند لطفا.