کشور استرالیا به علت برخورداری از وضعیت اقتصادی و رفاه اجتماعی مطلوب، یکی از محبوبترین مقاصد برای مهاجران مختلف است.
این مطلب به شما کمک می کند تا بدانید چه ویزایی مناسب شما است و برای اخذ هر نوع ویزا به چه مدارکی احتیاج دارید.
مهاجرت به استرالیا
استرالیا کشوری بینظیر و پر از فرصت بیحدوحصر است که از پتانسیل بیپایان، برای کسبوکار باز بهرهمند است و سومین کشور محبوب دانشجویان بینالمللی است. استرالیا از فرهنگهای بومی و مهاجر شکلگرفته است و به همین دلیل بهعنوان یک کشور چند فرهنگی در جهان شناخته میشود.
استرالیا یک کشور دموکراتیک، با ثبات ، انگلیسی زبان بودن ، مهاجرپذیر ، متنوع ازنظر فرهنگی ویکی از قویترین اقتصادهای جهان است که نیازمند نیروی کار ماهر است. دولت استرالیا نقش مثبتی در مناسبات جهانی ایفا میکند و از توسعه اقتصادی در منطقه خود حمایت میکند.
مهاجرت به استرالیا، به دلیل پایین بودن نرخ بیکاری و تورم، وجود پیوندهای قوی با اکثر کشورهای قدرتمند جهان و بهرهمندی از نیروی کار متخصص ، مهاجرتی موفق خواهد بود.
برای مهاجرت به استرالیا باید از کجا شروع کنم؟
مهاجرت به استرالیا از اولویتهای اکثر افرادی است که قصد مهاجرت به خارج از کشور دارند. اما اغلب متقاضیان مهاجرت از خود میپرسند چگونه میتوانم به استرالیا مهاجرت کنم ؟ برای مهاجرت از کجا باید شروع کنیم؟
اداره مهاجرت به استرالیا ویزاهایی متفاوتی برای افراد متقاضی مهاجرت به این کشور ارائه میدهد. باید توجه داشت که برای افراد متفاوت با در نظر گرفتن سن، تحصیلات، رشته و سابقه تحصیلی، سرمایه شخصی ، سابقه کار و بیزینس و… آنها شرایط متفاوتی برای مهاجرت و دریافت ویزای استرالیا وجود دارد و انتخاب مناسبترین ویزا برای مهاجرت به استرالیا برای هر فرد احتیاج به آگاهی و شناخت کامل از انواع ویزای استرالیا دارد.
انواع ویزا و راههای مهاجرت به استرالیا
بهطورکلی روشهای متعددی برای مهاجرت به استرالیا و اقامت در این کشور وجود دارد. مهمترین دلایل پذیرش مهاجرین در استرالیا در سالهای اخیر؛ کاهش نرخ رشد جمعیت، کمبود نیروی متخصص در بازار کار و افزایش نرخ پیری جمعیت در این کشور است. روشهای مهاجرت به استرالیا تقریباً متنوع است و بهعنوان یکی از کشورهای مهاجرپذیر، ویزاهای مختلفی را در حوزههای کاری، سرمایهگذاری ، تحصیلی و … صادر میکند.
مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تحصیلی
تحصیل، یکی از سادهترین روشهای مهاجرت به استرالیا است و طرفداران بسیاری را در برمیگیرد. استرالیا یکی از بهترین سیستمهای آموزشی را در اختیار دارد و دارای دانشگاههایی است که در رتبهبندیهای جهانی رتبههای زیر ۱۰۰ دارند.
بسیاری از متقاضیان مهاجرت تحصیلی به دلیل کیفیت بالای دانشگاهها و تحصیلات دانشگاهی، و تحصیل در دانشگاههای مطرح، برخورداری از امکانات بالا، وجود امکان کار حین تحصیل، برخورداری از وامها و کمکهزینههای تحصیلی و تسهیلات دانشجویی متعدد و … دانشگاههای استرالیا را برای ادامه تحصیل انتخاب میکنند. یکی از نقاط قوت تحصیل در استرالیا برای متقاضیان بینالمللی، اجازه کار پارهوقت بهصورت ۲۰ ساعت در هفته در حین تحصیل و اقامت پس از تحصیل در این کشور است.
ویزای تحصیلی استرالیا موقتی است و تا پایان دورهی تحصیل اعتبار دارد. بعد از پایان تحصیل اقامت موقت استرالیا ، بین ۲ تا ۴ سال بعد از تحصیل فارغ التحصیلان میتوانند بعد از دریافت مدرک خود در استرالیا حضورداشته باشند و این موقعیت را داشته باشند که شرایط خود را برای دریافت سایر انواع ویزای استرالیا بهبود بخشند.
مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار
مهاجرت کاری، یکی از محبوبترین راههای مهاجرت به استرالیا برای نیروهای متخصص است. کشور استرالیا برای تضمین رشد اقتصادی و نیاز بازار کار ، بخشی از نیاز خود به نیروهای متخصص را، از طریق مهاجرین تأمین میکند.
سیستم کاری استرالیا برای پذیرش درخواست ویزای کار،از سیستمی به نام Skillselect استفاده میکند که بر اساس معیارهایی مثل تحصیلات، سن، سابقه کاری و سطح زبان و … به فرد متقاضی امتیاز داده میشود. متقاضیان برای دریافت ویزا باید حداقل ۶۰ امتیاز کسب کنند و مجوز اقامت کاری استرالیا را دریافت نمایند.
اداره مهاجرت استرالیا ۸ ویزای کاری(Working and Skilled Visas ) را برای مهاجرت کاری به استرالیا مشخص کرده است که بهصورت موقت و یا همراه با اقامت دائم میباشند. این برنامهها برای جذب افراد ماهر در حوزههای تخصصی مختلف در نظر گرفتهشده است و برخی از آنها محبوبیت بیشتری نسبت به بقیه دارند.
ویزاهای کاری اقامت دائم جهت مهاجرت به استرالیا
ویزای ۱۸۶ استرالیا : ویزای اقامت دائم برای افراد متخصصی که توسط کارفرمای مورد تأیید اداره مهاجرت استرالیا اسپانسر شدهاند.
ویزای ۱۸۷ استرالیا : ویزای اقامت دائم برای نیروهای ماهر و متخصص با حمایت کارفرما در مناطق کمجمعیت و مشخصی در استرالیا است.
ویزای ۱۸۹ استرالیا : ویزای مهارتی استرالیا برای افراد متخصصی که بهصورت مستقل و بدون نیاز به اسپانسر، نسبت به اخذ اقامت استرالیا اقدام میکنند.
ویزای ۱۹۰ استرالیا : ویزای مهارتی استرالیا برای افراد متخصصی که یکی از ایالتهای استرالیا (اسپانسر ایالتی) ، اسپانسر آنها شده است.
ویزاهای کاری اقامت موقت
ویزای ۴۰۰ استرالیا: ویزای کار موقت برای افراد متخصصی که قصد دارند به مدت سه ماه برای انجام فعالیتی بسیار تخصصی، وارد استرالیا شوند و قصدشان مهاجرت به استرالیا می باشد و یا به دعوت یکی از سازمانهای استرالیایی در فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی شرکت کنند.
ویزای ۴۷۶ استرالیا: اقامت موقت ویژه فارغالتحصیلان رشتهی مهندسی از مؤسسات مورد تأیید استرالیا به مدت ۱۸ ماه برای انجام فعالیت درزمینهٔ تخصص آنها است، این افراد میتوانند با به دست آوردن امتیازات لازم برای اقامت دائم اقدام نمایند.
ویزای ۴۸۵ استرالیا: اقامت موقت ویژه فارغالتحصیلان دانشگاههای استرالیا که اخیراً از یک مؤسسهی آموزشی استرالیایی فارغالتحصیل شدهاند وقصد دارند موقتاً در استرالیا زندگی کنید، درس بخوانند و کار کنند. دانشجویان فقط یکبار اجازهی استفاده از ویزای ۴۸۵ را بهعنوان درخواستکنندهی اصلی دارند.
ویزای ۴۹۱ استرالیا: ویزای تخصصی با اسپانسر مناطق کمجمعیت و اسپانسر فامیلی، به متقاضی اجازه میدهد تا ۵ سال در مناطق کمجمعیت زندگی و کار کند. چنانچه نشان دهند حداقل ۳ سال را با حداقل حقوق تعیین شده توسط دولت استرالیا مشغول به کار بودهاند میتوانند بدون قید و شرط، برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام کنند.
مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت، ساده ترین راه برای ورود به ایالات متحده و دریافت گرین کارت میباشد. سرمایه گذاری در کشوری که به عنوان اولین اقتصاد بزرگ دنیا شناخته شده ،قطعاً پیشرفت ها و منافع زیادی را برای سرمایه گذاران به همراه خواهد داشت. سرمایه گذاری میتواند در شرکت خود شما باشد یا در شرکتهایی که مراکز منطقهای آنها را تایید کرده است.
مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری از سه روش: ویزا نوع L-1 ، ویزا نوعE2 و ویزا نوع EB5امکان پذیر است. از این سه روش تنها ویزای EB5قابلیت دریافت گرین کارت را دارد.دو روش اول تنها قابلیت تبدیل به ویزای EB5را دارند و متقاضی می تواند با ویزای نوع L-1سرمایه گذاری کار را شروع کرده و سپس آن را تبدیل به EB5کند.
مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری
مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایهگذاری، از مرسومترین و سریعترین روشهای مهاجرت به استرالیا است، که به شیوههای مختلف و تحت عناوین مختلف امکانپذیر است.
انواع ویزای سرمایهگذاری استرالیا
ویزای سرمایهگذاری استرالیا برای اقامت موقت
متقاضیان میتوانند از طریق ویزای ۱۸۸ (subclass 188) بهراحتی برای اخذ اقامت موقت ۴ساله اقدام نمایند و امکان تمدید آن به مدت ۲ سال نیز وجود دارد. این دسته ویزا به سه زیرگروه زیر تقسیمبندی میشود:
ویزای کارآفرینی (Business Innovation Stream)
ویزای سرمایهگذاری معمولی (Investor Stream)
ویزای سرمایهگذاری ویژه (Significant Investor Stream)
ویزای ۱۸۸سیستم امتیازبندی دارد و فرد لازم است حداقل ۶۵ امتیاز را کسب نماید. با داشتن این ویزا امکان اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۸۸۸ یا دیگر ویزاها برای متقاضیان فراهم میشود.
ویزای سرمایهگذاری استرالیا برای اقامت دائم
ویزاهای ۸۸۸، ۱۳۲، ۸۹۰ و ۸۹۲ برای اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق سرمایهگذاری برای متقاضیان این شیوه مهاجرت تعریفشدهاند که متناسب با شرایط افراد میتوان برای هر یک از ویزاهای اقامت دائم اقدام کرد.
مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای نامزدی و ازدواج
دریافت ویزای ازدواج یا ویزای نامزدی کشور استرالیا از دیگر شیوههای مهاجرت به استرالیا محسوب میشود. افرادی که با یکی از شهروندان استرالیا ازدواج میکنند در ابتدا اقامت موقت این کشور را دریافت مینمایند، درواقع، این اقامت به شکل سالیانه تمدیدشده و فرد پس از اثبات زندگی طولانی مدت با همسر استرالیایی خود میتواند برای اخذ اقامت دائم استرالیا درخواست دهد. شریک شما در استرالیا، باید در تمام مدتزمان ویزای موقت نیازهای اولیهی زندگی شمارا تأمین کند.
انواع ویزای ازدواج و نامزدی استرالیا
ویزای ۳۰۰ استرالیا : برای اقامت موقت نامزد (۹ ماه اعتبار)
ویزای ۸۲۰ و ۳۰۹ استرالیا : برای اقامت موقت همسر (۲ سال اعتبار)
ویزای ۸۰۱ و ۱۰۰ استرالیا : برای اقامت دائم همسر
مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای فرزند
در بحث مهاجرت به استرالیا و ویزای تولد فرزند ، استرالیا بسیار سخت گیرانه عمل میکند. به این صورت که اگر با ویزای توریستی به کشور استرالیا سفر کنید و در آنجا صاحب فرزند شوید، به فرزند شما پاسپورت و یا اقامت استرالیا داده نمیشود و تنها افرادی که شهروند استرالیا هستند یا اقامت دائم این کشور رادارند، میتوانند از طریق ویزای فرزند استرالیا برای اقامت فرزندانشان هم اقدام کنند.
در دو حالت فرزند میتواند تابعیت بگیرد:
اول اینکه، یکی از پدر و مادر صاحب اقامت دائم استرالیا باشند و فرزند نیز داخل خاک استرالیا متولد شود.
دوم اینکه، یکی از پدر و مادر صاحب پاسپورت استرالیا باشند و در این حالت چه تولد داخل استرالیا و چه خارج استرالیا باشد با تولد، فرزند نیز صاحب تابعیت میشود.
انواع ویزای فرزند جهت مهاجرت به استرالیا
ویزای ۱۰۱ استرالیا برای فرزندان بیولوژیکی
ویزای ۱۰۲ استرالیا برای فرزندخواندهها
ویزای ۱۱۷ استرالیا برای کودک یتیم خویشاوند
( این ویزا تنها به کودکان یتیم محدود نمیشود و اگر والدین بیولوژیکی کودک قادر به مراقبت از او نباشند، بستگان نزدیکش در استرالیا میتوانند برای اقامت استرالیا اسپانسر او شوند)
ویزای ۴۴۵ استرالیا برای فرزند وابسته
(برای فرزندانی صادر میشود که والدین آنها نیز دارای اقامت موقت هستند و این فرزندان میتوانند تا زمانی که نتیجه اقامت دائم والدین آنها مشخص شود، در استرالیا بمانند)
مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین استرالیا
ویزای اقامت والدین در استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای والدین شرایط متفاوتی دارد. والدینی که فرزندان آنها شهروند استرالیا یا دارای اقامت دائم این کشور هستند، میتوانند به استرالیا مهاجرت کنند. فرزندان این والدین باید اسپانسر والدین باشند و به نوعی آنها را تأمین کنند.
انواع ویزای والدین
ویزای ۱۰۳ استرالیا برای اقامت دائم والدین (بدون هزینه)
ویزای ۱۴۳ استرالیا برای اقامت دائم والدین
ویزای ۱۷۳ استرالیا برای اقامت موقت والدین
ویزای ۱۱۵ استرالیا برای آخرین فرد بازمانده
(افرادی که کلیه اقوام درجه یک خانواده و نیز همسر ایشان دارای اقامت دائم استرالیا باشند، میتوانند از طریق ویزای آخرین بازمانده اقدام به اخذ اقامت استرالیا کنند)
اطلاعات تماس خود را در فرم پیش رو وارد کنید، همکاران ما در سریعترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت.
همچنین می توانید با کلیک بر روی دکمه ی زیر، مستقیما با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
تماس با ما
کشور استرالیا به سبب شرایط مناسب طبیعی و اجتماعی، شرایط مناسب حقوق و دستمزد و ویژگیهای طبیعی منحصربهفرد همواره موردتوجه مهاجران بسیاری بوده است . مهمترین مسئله در این میان آن است که شخص متقاضی مهاجرت مناسبترین شیوه را با توجه به بودجه و شرایط خود برگزیند. یک وکیل مهاجرت میتواند اطلاعات کاملتری را درباره هزینه وشیوه های مهاجرت به استرالیا در اختیار شما قرار دهد و بهترین و مناسبترین روش مهاجرت را با توجه به شرایط شما انتخاب کند.