اگر تا کنون کلیرنس ویزای آمریکا به گوش شما خورده است، احتمالا با این سوال مواجه شده اید که کلیرنس چیست و پروسه کلیرنس آمریکا چگونه است و چه مدت طول می کشد؟
کلیرنس ویزای آمریکا پروسه ایست که توسط وزارت امور خارجه آمریکا و بنا به درخواست آفیسر مصاحبه کننده ویزای آمریکا صورت می گیرد. آفیسر سفارت ایالات متحده آمریکا هنگام بررسی پرونده متقاضی، مشکلاتی را در سوابق وی پیدا کرده و احتمال داده بر صدور ویزای آن شخص تأثیر گذار است. اما پس از بررسی بیشتر سوابق، اعلام می کند که متقاضی واجد شرایط دریافت ویزا بوده و ویزای آمریکا برای وی قابل صدوراست.
دریافت ایمیل حاوی عنوان Administrative Processing یا کلیرنس ویزای آمریکا به معنی این است که افسر مصاحبه کننده نسبت به موضوعی خاص در پرونده شما تردید داشته و کیس شما را وارد پروسه کلیرنس نموده است.
آنچه در این مقاله به آن پرداخته ایم:
تفاوتی نمی کند که از چه طریق برای دریافت ویزای آمریکا و یا مهاجرت به این کشور اقدام کنید. در هر صورت سوابق و پیشینه شما باید مورد بررسی قرار گیرد.
در موارد زیادی، پرونده دانشجویان ایرانی که قصد سفر و مهاجرت به آمریکا را دارند؛ وارد پروسه کلیرنس می شود.
حتی در صورت برنده شدن در لاتاری، که ساده ترین روش مهاجرت به آمریکا است، نیز ممکن است فرد وارد پروسه کلیرنس شود.
لازم است بدانید که کلیرنس ویزای آمریکا به معنای ریجکتی و یا رد درخواست شما نیست و نباید نگران باشید، بلکه فقط به معنای بررسی بیشتر پرونده شماست. از آنجایی که مقامات و دولت آمریکا نسبت به ورود مهاجران به این کشور کمی سختگیر هستند طبیعی است نسبت به بررسی پرونده برخی افراد سخت گیرتر باشند.
این فرآیند شامل ارسال مدارک و پرونده شما برای بررسی بیشتر به FBI، دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی آمریکا، CIA ، آژانس مبارزه با مواد مخدر، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای آمریکا می باشد.
پرونده برای پروسه کلیرنس به مقر وزارت امور خارجه آمریکا در واشنگتن ارسال می شود تا تحقیقات لازم در خصوص هر گونه اتهام به جاسوسی، فعالیت های تروریستی و صادرات غیر قانونی به خارج از ایالات متحده انجام شود.
مدت زمان بررسی کلیرنس ویزای آمریکا
طبق گفته وزارت امور خارجه آمریکا متقاضیان دریافت ویزای آمریکا که پرونده آنها برای کلیرنس فرستاده می شود در کمتر از دو هفته به پرونده آنها رسیدگی می شود. اما این حداقل زمان مورد انتظار است، در برخی مواقع پروسه کلیرنس ممکن است به بیشتر از چند ماه نیز زمان نیاز داشته باشد.
چه مواردی باعث کلیرنس ویزای آمریکا می شوند؟
مهمترین مرحله در اخذ ویزای هر کشوری روز مصاحبه است. آفیسر و مسئول رسیدگی به پرونده فردی است در اعطا یا رد ویزای متقاضی بسیار تاثیرگذار است. موارد زیادی هستند که ممکن است توسط افسر پرونده تایید نباشد و منجر به کلیرنس ویزای آمریکا شود. مهمترین موارد عبارتند از:
سابقه کاری
به دلیل تحریم ها و برخی مسائل سیاسی دارا بودن سابقه کاری در ارگانی خاص ممکن است باعث شود پرونده متقاضی نیاز به بررسی بیشتری داشته باشد.
فعالیت های متقاضی در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی
در اعطای ویزای آمریکا حتی سابقه و فعالیت های متقاضی در شبکه های اجتماعی نیز مورد بررسی قرار میگیرد. گمان می کنم هم اکنون دیگر به میزان سخت گیری در اعطای ویزای آمریکا پی برده باشید.
رشته های تحصیلی و دانشگاه
این طور که مشخص است افسران آمریکایی نسبت به آن دسته از متقاضیان ویزای تحصیلی آمریکا که در رشته هایی مرتبط با مسائل امنیتی و شبکه های ملی تحصیل می کنند کمی سخت گیر تر هستند و پرونده آنها را وارد مرحله کلیرنس می کنند.
وابستگی با نهادها و ارگان هایی که دولت آمریکا آنها را تحریم کرده است
اگر با افرادی که از طرف دولت آمریکا تحریم هستند نسبت دارید باید بگوییم دریافت ویزای آمریکا کمی برای شما سخت تر است. یکی از مواردی که پرونده متقاضی برای کلیرنس ویزای آمریکا فرستاده می شود این مورد است.
همچنین ممکن است فرایند کلیرنس به دلایل زیر صورت گیرد:
- افسر پرونده به دلیل تشابه اسمی متقاضی با فردی که از سوی دولت آمریکا تحریم شده است، به ماهیت شخص شک کند
- فرد تبعه کشوری باشد که از سوی آمریکا ” دولت حامی تروریسم ” تعیین شده است
- فرد شهروند کشوری باشد تولید کننده سلاح هسته ای است (مانند هند، چین، روسیه)
اولویت کلیرنس ویزای آمریکا
به نظر می رسد رسیدگی به پرونده متقاضیانی که وارد پروسه کلیرنس شده اند دارای اولویت بندی به صورت زیر است:
- همسر و فرزندان فردی که دارای اقامت قانونی آمریکا است و سیتیزن این کشور است.
- متقاضیان دریافت ویزای تحصیلی آمریکا
- متقاضیان دریافت ویزا کار – H1b – j – E3 – پرستاری.
- پدر و مادر فردی که سیتیزن آمریکاست
- برادر و خواهر فردی که سیتیزن آمریکاست
- ویزاهای سرمایگذاری و گروه Eb1 -Eb2 – N i w.
پس از تکمیل فرایند کلیرنس ویزای آمریکا در صورتی که با اعطای ویزا به شما موافقت شده باشد می توانید برای دریافت ویزا به سفارت آمریکا در یکی از کشورهای اطراف مانند ترکیه، ارمنستان و یا امارات مراجعه کنید و ویزای خود را دریافت کنید.
فرم مشاوره رایگان قصران گروپ
|
می توانید برای جلوگیری از حضور مجدد در سفارت از خدمات پیکاپ ویزا استفاده کنید و دریافت ویزای آمریکا را به یک شرکت معتبر دیگر بسپارید.