سالانه افراد زیادی تصمیم می گیرند که بنا بر دلایلی مانند: گردشگری، تحصیل، کار و یا غیره، به کشور های مختلف سفر کنند. بدین منظور باید ابتدا درخواست ویزا دهند. گاهی اوقات درخواست ویزای فرد با کلمه ریجکت (reject) رو به رو می شود. این کلمه به آن معناست که با درخواست ویزای موافقت نشده و یا به اصلاح درخواست ویزا رد شده است.
ممکن است فرد متقاضی برای سفر برنامه هایش را آماده کرده باشد و مدارک را ارائه دهد اما ویزای او ریجکت شود. برای درخواست ویزا فرد متقاضی باید اسناد و مدارکی ارائه دهد. برای مثال باید ثابت کند که پس از مدت معلوم شده به کشور مبدا باز می گردد، یا اینکه قصد اختلال در امنیت کشور مقصد را ندارد و یا مدارک مشابه آن ها که از مهم ترین دلایل برای رد درخواست ویزا می باشند.
در ادامه این مقاله به دلایل ریجکتی ویزای آمریکا می پردازیم.
آنچه در این مقاله به آن پرداخته ایم:
ریجکت ویزای آمریکا یعنی چه؟
این بدان معناست که شما اکنون واجد شرایط دریافت ویزا نیستید؛ که احتمالا دلیل آن درخواست ناقص و یا کامل نبودن مدارک لازم است. درواقع متقاضیانی که فرم درخواست یا سایر مدارک شان ناقص است، رد می شوند.
دلایل ریجکتی ویزای آمریکا – چرا ویزای من ریجکت شد؟
- یکی از دلایل ریجکتی ویزای آمریکا این است که فرد متقاضی هدف مشخصی برای سفر ندارد.
- ممکن است به فرودگاه های غیر مجاز ورود کرده باشد و مهر آن فرودگاه در گذرنامه آن فرد باشد که این موضوع یکی از دلایل ریجکت ویزا است.
- پاسپورت فرد آسیب دیده یا فاقد اعتبار باشد.
- عدم ارائه نامه اقامت هم می تواند یکی از دلایل ریجکتی ویزای آمریکا باشد.
- اسناد و مدارک ارائه شده توسط فرد به سفارت متناقض یا ناقص باشد.
- مدارک ارائه شده جعلی باشد.
- اگر فرد متقاضی دارای پرونده کیفری در جریان باشد یا اینکه دارای سوء پیشینه باشد.
- منبع درآمد نا مشخص باشد.
- فرد متقاضی این موضوع که قصد بازگشت به کشور مبدا را دارد را اثبات نکرده باشد.
- میزان تمکن مالی نا کافی نیز از دلایل ریجکتی ویزای آمریکا است.
- همچنین ویزای مرتبط با برنامه تحصیلی یا کار را درخواست نداده باشد.
رفع ریجکتی ویزای تحصیلی آمریکا
پس از دریافت نامه ریجکتی، می توانید برای رفع آن اقدام نمایید. نکته ای که باید توجه داشته باشید این است که اگر درخواست شما از یک کنسولگری رد شد، تلاش نکنید که از کنسولگری دیگری پیگیری شود؛ زیرا از شما خواسته می شود که برای دریافت فرم مجدد به همان کنسولگری اولیه مراجعه نمایید. فقط به این دلیل که افسر پرونده شما تغییر کند، سعی کنید از فرم مجدد استفاده نمایید.
زمان و فرایند خاصی برای رفع ریجکتی ویزای آمریکا بیان نشده است اما پس از دریافت نامه ریجکتی بهتر است فوراً دلایل ریجکتی ویزای آمریکا را بررسی کنید. البته اگر مطمئن هستید که برای رد ویزا، اشتباهی رخ داده ودلایل ریجکتی ویزای آمریکا شما نامربوط است و فکر می کنید با توجه به ارائه توضیحاتی رفع خواهد شد، نامه تجدید نظر را در اسرع وقت به ایمیل سفارت ارسال نمایید. نامه باید دارای تاریخ ریجکتی، اطلاعات فردی و دلایل شما برای اینکه اشتباهی رخ داده، باشد.
اگر جواب سفارت به اعتراض شما مثبت باشد، شما موفق به دریافت ویزای تحصیلی آمریکا خواهید شد، البته باید به این نکته توجه داشت که در صورت رد درخواست هزینه ها عودت داده نمی شود.
مهمترین دلایل ریجکتی ویزای آمریکا
ایالت متحده آمریکا شرایط و فرایند سخت گیرانه ای برای متقاضیان ویزای آمریکا در نظر گرفته است و این شرایط برای ایرانیان سخت تر می باشد.
همچنین از آنجایی که کنسولگری و سفارت آمریکا مستقیماً در ایران وجود ندارد، پس متقاضیان باید برای درخواست ویزای آمریکا و انجام فرایند آن به کشور های همسایه نظیر: ارمنستان، ترکیه و امارات و ….. سفر کرده که اصطلاحا به آن پیکاپ ویزا می گویند و پروسه دریافت ویزا آمریکا را در آن جا پشت سر بگذارند.
سالانه هزاران نفر بنا به دلایل مختلفی مانند گردشگری، توریستی و یا تحصیل کشور آمریکا را برای مهاجرت انتخاب می کنند و در خواست ویزای آمریکا می دهند؛
اغلب این درخواست ها بنا به نظر آفیسر رد می شود و به اصطلاح درخواست ویزای آن ها ریجکت می شود. در ادامه چند مورد از دلایل ریجکتی ویزای آمریکا را باهم مرور خواهیم کرد:
رد درخواست ویزای آمریکا به جهت قصد غیر مجاز
یکی از متداول ترین نوع مهاجرت به آمریکا، مهاجرت کوتاه مدت توریستی می باشد. با توجه به اینکه درخواست ویزای توریستی به آمریکا بسیار ساده است؛ دولت آمریکا می خواهد که افرادی که برای گردشگری به این کشور آمده اند، قصد زندگی، کار و تحصیل در آمریکا به مدت طولانی را نداشته باشند.
به همین دلیل دولت آمریکا تمام سعی خود را می کند تا قانوناً از این موضوع جلو گیری نماید و فرد متقاضی ویزای آمریکا باید توانایی اثبات این موضوع را داشته باشد که با توجه به ویزایی که در خواست داده و اعتبار آن، طی آن مدت از خاک آمریکا خارج شود.
از این بابت آفیسری که پرونده متقاضی را بررسی می نماید از او مدارکی را درخواست می کند. مدارکی نظیر:
- دلیل سفر متقاضی برای تفریح و یا بهره گرفتن از خدمات درمانی باشد.
- هدف برای زندگی در آمریکا، در مدت معلوم باشد.
- برای سفر به آمریکا، دارای بودجه مالی مناسب باشد.
- دارای روابط محکم اقتصادی مانند شغل، تحصیل و داشتن روابط عاطفی با خانواده باشد.
رد در خواست ویزای آمریکا به جهت کلاهبرداری
یکی از مهمترین دلایل ریجکتی ویزای آمریکا کلاهبرداری است. گاهی فرد متقاضی برای اینکه فرایند در خواست ویزای آمریکا سریع تر انجام شود، از گفتن برخی حقایق مثل: داشتن فردی از اعضای خانواده در آمریکا و یا داشتن سابقه کیفری، خودداری می کند که این عمل با بررسی های آفیسر و مطلع شدن، یک نوع تقلب محسوب شده و باعث رد درخواست ویزا می شود که خود یکی از دلایل ریجکتی ویزای آمریکا می باشد.
رد درخواست ویزای آمریکا به جهت سوابق کیفری
داشتن سوابق کیفری نیز می تواند دلایل ریجکتی باشد. چنانچه متقاضی دارای سوابق سیاسی مانند عملیات ترروریستی، جاسوسی، خبر چینی و …. باشد، با در خواست ویزای او مخالفت می شود.
بنا به قوانین موجود در آمریکا، تمامی جرایم شامل رد درخواست ویزای مهاجرت به آمریکا نمی باشد اما گاهی وجود برخی جرائم جزئی که در پرونده فرد وجود دارد، سبب رد درخواست ویزا و یکی از دلایل ریجکتی ویزای آمریکا می شود.
رد در خواست ویزای آمریکا بنا به جهت تخلف مهاجرت در گذشته
تخلف مهاجرت در گذشته می تواند یکی دیگر از دلایل ریجکتی ویزای آمریکا باشد. اگر در ویزای قبلی خود، سوابق تخلف برای فرد متقاضی ثبت شده باشد، یعنی به عنوان مثال، به مدت طولانی (بیش از حد مجاز) در آمریکا یا کشور های خارجی اقامت داشته باشد و یا بدون مجوز در آمریکا مدتی را سپری کرده باشد، برای اینکه دوباره بتواند آفیسر پرونده را متقاعد کند که دیگر اشتباه خود را تکرار نخواهد کرد، دچار مشکل خواهد شد.
رد در خواست ویزای آمریکا بنا به دلیل دیگر عدم پذیرش
ایالت متحد آمریکا برای رد درخواست ویزا دلایل بسیار زیادی را ذکر کرده و می توان گفت دلایل ریجکتی ویزای آمریکا بسیار زیاد است، دلایلی مانند: بیمار بودن فرد که برای بهداشت عمومی خطر داشته باشد، فردی که قبلا از آمریکا دیپورت شده باشد، اعتیاد داشته باشد، دارای سوابق جنایی باشد و یا دلایلی امثال این ها باعث رد درخواست ویزا آمریکا می شود.
فرم مشاوره رایگان قصران گروپ
|